Skip to main content
street style 1 c13ead38

Δημιούργησε τη δική σου Capsule ντουλάπα με αυτούς τους απλούς τρόπους.

Αγκάλιασε το στυλ σου με την Μαρίνα

Αυτή την περίοδο προσπαθώ να οργανώσω την ντουλάπα μου. Σίγουρα χρειάζομαι κι ένα φρεσκάρισμα με νέες προσθήκες. Θα με ενδιέφερε η δημιουργία μιας βασικής γκαρνταρόμπας. Πώς θα μπορούσα να το πετύχω;

Αγαπητή φίλη, πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιαδήποτε νέα προσθήκη καλό θα ήταν να εντοπίσεις πρώτα τις ανάγκες σου σε ρούχα και αξεσουάρ.

Αυτό φυσικά μπορείς να το πετύχεις μέσω της διαδικασίας του ξεκαθαρίσματος ντουλάπας. Κρατώντας, δηλαδή, τα ρούχα που σου αρέσει να φοράς και καλύπτουν τις πραγματικές σου ανάγκες και να αποχωριστείς όλα εκείνα που μόνο χώρο πιάνουν στην ντουλάπα σου.

Η δημιουργία μίας βασικής γκαρνταρόμπας capsule wardrobe βασίζεται στην λογική του να δημιουργήσεις μία συλλογή από δικά σου ρούχα τα οποία έχουν ένα διαχρονικό χαρακτήρα. Δείχνουν πάντα σύγχρονα και δεν θα σε προδώσουν ποτέ!

Στο σημείο αυτό θα σου πρότεινα αφού κάνεις το ξεκαθάρισμα ντουλάπας να εντοπίσεις τα basic κομμάτια που ήδη έχεις μέσα στην γκαρνταρόμπα σου.

a29c9efc5ee762b94b92e25e00eb8177

Να θυμάσαι πως αυτά είναι: jeans, λευκά πουκάμισα, δερμάτινα jacket, midi φούστα, blazers, μαύρες γόβες, μαύρη δερμάτινη τσάντα και γενικά ότι έχει πιο κλασσικό & διαχρονικό χαρακτήρα.

Στην συνέχεια μπορείς να προχωρήσεις σε αγορές που θα ενισχύσουν τα basic κομμάτια, σε περίπτωση που κάποια από αυτά δεν τα διαθέτεις ή χρειάζονται αντικατάσταση λόγω φθοράς.

Βάλε τις σωστές βάσεις προκειμένου να χτίσεις σταδιακά την δική σου basic γκαρνταρόμπα.

street style
Πριν χρόνια είχα κάνει χρωμοανάλυση κάτι που με είχε βοηθήσει πολύ κι ακολουθώ τις οδηγίες μέχρι και σήμερα! Έχοντας δημιουργήσει πλέον κάποιους δικούς μου συνδυασμούς ρούχων στη ντουλάπα μου, θα ήθελα να κάνω το ίδιο για τα ρούχα που έχω ως προς τα χρώματα, πώς γίνεται;

Η χρωμοανάλυση αποτελεί ένα πολύ βασικό στυλιστικό εργαλείο, καθώς μέσα από την διαδικασία αυτή μπορούμε να μάθουμε να επιλέγουμε τα χρώματα που πραγματικά μας αναδεικνύουν και μας ταιριάζουν γάντι!

Μπορείς πολύ εύκολα να προσθέσεις πινελιές χρώματος στους ήδη υπάρχοντες συνδυασμούς ρούχων που έχεις δημιουργήσει, μέσα από ένα αξεσουάρ. Επίσης, θα μπορούσες από τα αξεσουάρ που έχεις ήδη, να επιλέξεις ένα χρώμα ως αγαπημένο και το οποίο, γιατί όχι, θα ήθελες να το φοράς σε καθημερινή βάση. Στη συνέχεια τσεκάρεις εάν αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων λειτουργεί και τον κρατάς ως backup. Έτσι ώστε όποτε επιθυμείς να προσθέσεις λίγο παραπάνω χρώμα σε μία σου εμφάνιση, να μπορείς να το πετύχεις με μια κίνηση.

ερωτηση2.

Επιπλέον μπορείς να φτιάξεις την δική σου χρωματική παλέτα ακολουθώντας την παρακάτω λογική:

Από τον συνδυασμό των ρούχων που έχεις κάνει ήδη στη ντουλάπα σου έχουν προκύψει δύο συνδυασμοί χρωμάτων. Σε αυτά μπορείς να προσθέσεις ένα τρίτο  χρώμα, μέσω ενός αξεσουάρ (το πιο αγαπημένο όπως είπαμε και νωρίτερα).

ερωτηση2

Έπειτα μπορείς να το ολοκληρώσεις και με μία τέταρτη προσθήκη χρώματος η οποία θα μπορούσε να κινείται σε basic αποχρώσεις όπως μαύρο, γκρι, καφέ, μπλέ, ταμπά κτλ.

Ο παραπάνω τρόπος είναι σίγουρα μια safe επιλογή, ενώ σου δίνει επίσης την δυνατότητα ν’ αποφασίσεις σε σύντομο χρόνο ποια χρώματα θα συνδυάσεις μεταξύ τους για ένα πολύ όμορφο και chic αποτέλεσμα. Καλή Επιτυχία! Μαρίνα.

Είμαι η Μαρίνα Personal Stylist & Shopper και περιμένω τις δικές σας απορίες γύρω από τη μόδα & το στιλ στο info@likewoman.gr.

Instagram: huginfsn

Facebook: Hugin Fashion

YouTube: HugIn Fashion

Site/Blog: hugin-fashion.gr

Κάθε Σάββατο στις 17.00 μπορείς να με ακούς & στο ραδιόφωνο, στη νέα εκπομπή “The Style” στο web radio syzefxi.gr

Μαρίνα Κουζούλογλου – Personal Stylist & Shopper

Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να δουλέψω μαζί σας! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε την αίσθηση του προσωπικού σας στιλ! Δεν είσαι απλά μία απομίμηση τη μόδας και των τάσεων είσαι μία γυναίκα ξεχωριστή!

RECENT

RELATED