Skip to main content
images easyblog articles 7126 marda method iii 58ca7b32

Δημιουργώντας μια Επιτυχημένη Παράσταση από την Ιδέα ως την Υλοποίηση

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δεξιοτήτων 19-20 Ιανουαρίου Θέατρο Αλκμήνη | Πρόγραμμα Σεμιναρίων 2019

Έχεις μια ιδέα και θέλεις να την κάνεις παράσταση;

Έχετε μια θεατρική ομάδα και θέλετε να ανεβάσετε μια θεατρική παραγωγή;

Θέλεις να βελτιώσεις ή να ολοκληρώσεις μια θεατρική παράσταση αλλά δεν γνωρίζεις πώς;

Το να ανεβάσεις μια θεατρική παραγωγή είναι ένα τεράστιο εγχείρημα. Έχει πολλές συνιστώσες που δεν γνωρίζουμε και συχνά παραβλέπουμε. Χρειαζόμαστε έμπειρους και επαγγελματίες που θα μας συμβουλέψουν για να αποφύγουμε τα λάθη και θα μας οδηγήσουν στην καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του εγχειρήματος μας! Και αυτό ακριβώς προσφέρουμε σε αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο!
Το Θέατρο Αλκμήνη και ο παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας μας προσκαλούν στο σεμινάριο με θέμα: Δημιουργώντας μια επιτυχημένη παράσταση. Από την ιδέα ως την υλοποίηση | MARDA method στις 19 -20 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Αλκμήνη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σεμιναρίων 2018-19 του Θεάτρου Αλκμήνη, με οικονομικά εισιτήρια για όλους.
“Θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης με απλό τρόπο, ώστε όλοι μας να μπούμε να τα κατανοήσουμε και να τα εφαρμόσουμε. Θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία και τις γνώσεις μου, όχι μόνο για το πώς να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη παράσταση, αλλά και πως θα βελτιωθούμε ως άνθρωποι μέσα από αυτή τη διαδικασία. Είναι ένα σεμινάριο ζωής που κανένας δεν πρέπει να χάσει”. Αργύρης Μάρδας, εισηγητής σεμιναρίων.
Τι θα καλύψουμε:

  • Θα γνωρίσουμε όλα τα στάδια της δημιουργίας μιας επιτυχημένης παράστασης. Από την ιδέα έως την υλοποίηση.
  • Ξεκινώντας από το κείμενο θα μάθουμε τα βασικά κλειδιά του μύθου και πώς μπορούμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού με το έργο μας δημιουργώντας τα συναισθήματα που θέλουμε.
  • Θα γνωρίσουμε πώς δημιουργούμε και κρατάμε τις ομάδες ενωμένες βάζοντας κοινό στόχο και όραμα ευθυγραμμίζοντας τους ομαδικούς με τους ατομικούς στόχους.
  • Θα αποκαλύψουμε τα μυστικά που βελτιώνουν το έργο μας με απλά βήματα που όλοι μπορούν να κάνουν.
  • Θα μάθουμε πώς μεταμορφώνουμε το καλλιτεχνικό μας εγχείρημα σε ποιοτικό προϊόν και πώς θα το πουλήσουμε σε χορηγούς και υποψήφιους θεατές.
  • Και θα ολοκληρώσουμε το σεμινάριο με συντάσσοντας ένα σωστό, δελεαστικό και ολοκληρωμένο Δελτίο Τύπου.

Στο τέλος της παρασταση όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν στην θεατρική μας ομάδα με σκοπό να ανεβάσουμε μια ολοκληρωμένη παράσταση τον Νοέμβριο του 2019.
Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους όσους το ολοκληρώσουν από το Human Evolution Center.
Λίγα λόγια για την MARDA method που χρησιμοποιούμε στο σεμινάριο: Η βιωματική εκπαίδευση προσωπικής εξέλιξης μέσω των τεχνών του Α. Σ. Μάρδα συμβάλλει δραστικά στην αναβάθμιση των τεχνών μέσω της βελτίωσης της ψυχολογίας και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης. Βασισμένη πάνω στην βραβευμένη ψυχολογική μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, “Expansion Method“. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την εταιρία δημοσίων σχέσεων Pear και την εταιρία παραγωγής Publin και είναι κάτω από την αιγίδα του ICEM (International Council of Expansion Method), του Human Evolution Center με την υποστήριξη του Εκδοτικού Οίκου Λιβάνης.
Ιδανικό σεμινάριο για: Θεατρόφιλους, Καλλιτέχνες, Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες ηθοποιούς, Θεατρικές ομάδες, Performers, Συγγραφείς, Σεναριογράφους που θέλουν να αναβαθμίσουν την τέχνη τους με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους και όλους όσους θέλουν να μάθουν πώς να ανεβάσουν μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση.

Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας ΒιογραφικόΕπικοινωνία: Άντζυ Νομικού PEAR Ημερομηνίες: 19-20 Ιανουαρίου, 11:00- 16:00Πού: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 12, Κάτω Πετράλωνα. Εισιτήρια: 10€/ημέρα για Επαγγελματίες, 20€/ημέρα για ερασιτέχνες. Ειδικές τιμές για θεατρικές ομάδες και γκρουπ. Κρατήσεις: https://www.eventbrite.com/e/54345392532 και στο τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 98 41 088 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED