Skip to main content
%CE%A0%CE%A9%CE%A3 %CE%9D%CE%91 %CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%A9 %CE%A4%CE%97 %CE%94%CE%99%CE%9A%CE%97 %CE%9C%CE%9F%CE%A5 %CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91 %CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D %CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91 %CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%9D PROPHARM e1695037055135 e6bfbe10

Δημιούργησε τη δική σου σειρά καλλυντικών!

author likewoman

19 Σεπ 2023

Αγαπάς τα καλλυντικά και θεωρείς την  περιποίηση του δέρματος σου αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου; Θέλεις να μοιραστείς με τον κόσμο τις δικές σου συμβουλές μέσα από εξειδικευμένες συνταγές ομορφιάς; Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την δική σου σειρά καλλυντικών εύκολα και γρήγορα!

Κάνε το πάθος σου,  νέα επιχείρηση και χρησιμοποίησε σωστά τα social media για να πουλήσεις την νέα σειρά καλλυντικών σου! Είτε είσαι επαγγελματίας στον χώρο είτε είσαι απλά λάτρης του skincare ξέρουμε πως μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, με τη βοήθεια της εταιρείας παραγωγής  PROPHARM και του Νο1 πανελλαδικά εργαστηρίου καλλυντικών φασόν.

Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου σειρά καλλυντικών:

Η πρώτη «εργασία» που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις.

  1. Τι είδους προϊόντα θέλω να περιέχει η σειρά περιποίησης μου;  (Για παράδειγμα θα επικεντρωθείς μόνο στο skincare ή θα ενσωματώσεις και προϊόντα haircare; Τα προϊόντα σου θα αφορούν πρόσωπο, σώμα ή και τα δυο!)
  2. Σε τι καταναλωτικό κοινό θέλω να απευθυνθώ; (Για παράδειγμα σκέψου αν η σειρά σου θέλεις να αφορά γυναικεία ή αντρική περιποίηση ή να είναι unisex. Σε τι ηλικίες θα απευθύνονται τα προϊόντα σου;)
  3. Ποιο είναι το βασικό συστατικό που θα καθορίσει τον χαρακτήρα της σειράς σου; (Για παράδειγμα η ιδέα της σειράς σου μπορεί να βασίζεται σε κάποιο εκχύλισμα όπως κρασιού ή ροδιού, ή σε κάποιο έλαιο όπως το ελαιόλαδο ή το καναβέλαιο)
  4. Πως σκέφτεσαι να προωθήσεις τα προϊόντα σου; (Για παράδειγμα μέσω eshop, μέσω αντιπροσώπων ή μέσω ενός δικτύου πωλήσεων;)

paragwgh kalluntika facon propharm scaled e1695036760672

Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις έχεις ήδη φτιάξει το προφίλ της εταιρίας σου και έτσι εμείς στην Propharm μπορούμε να σε κατευθύνουμε στα κατάλληλα φασόν καλλυντικά και να δημιουργήσουμε για εσένα την ιδανική σειρά περιποίησης!

Έχοντας το όραμά σου στα χέρια μας ξεκινάμε την μελέτη για την ανάπτυξη των δικών σου προϊόντων ομορφιάς, με ειδική ΕΟΦ άδεια για καλλυντικά, και μόλις αυτά είναι έτοιμα θα σου στείλουμε δείγματα, για να ελέγξεις αυτοπροσώπως και εσύ την ποιότητα τους!

H συμβουλή μας: Δειγμάτισε τα προϊόντα που θα λάβεις από το εργαστήριο καλλυντικών της Propharm σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, κατέγραψε την γνώμη τους και δώσε μας το feedback τους. Η αναζήτηση και η μελέτη μας θα σταματήσει μόνο όταν το τελικό προϊόν θα είναι το ιδανικό, για εσένα.

καλλυντικα φασον εργαστηριο καλλυντικων scaled e1695036798141

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει η παραγωγή καλλυντικών για τρίτους – facon. Γνωρίζεις τι είναι τα καλλυντικά φασόν ή αλλιώς καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας;

Mια βιομηχανία καλλυντικών, όπως η Propharm, παρασκευάζει καλλυντικά προϊόντα, τα οποία πωλούνται στην αγορά με το δικό σου brand name, αυτά είναι τα καλλυντικά ιδιωτικής ετικέτας ή αλλιώς καλλυντικά facon. Συνεπώς, το σημαντικότερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μια βιομηχανία που θα εμπιστευτείς και μαζί της θα δημιουργήσεις τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που ονειρεύεσαι.  Η δική μας πρόταση: Propharm Laboratories

ergasthrio kalluntikwn fason propharm e1695036833214

Γνώρισε την ομάδα της Propharm

H PROPHARM ιδρύθηκε με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυντικών.  Μετά από πολυετή έρευνα και εντοπίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος του σύγχρονου ανθρώπου προσφέρει στους καταναλωτές της,  καλλυντικά προϊόντα άριστης ποιότητας με ενεργά συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, εκχυλίσματα και πρώτες  ύλες  που ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του σήμερα. Όλα μας τα προϊόντα προκύπτουν μετά από συνεχείς ποιοτικούς και δερματολογικούς ελέγχους, ελέγχους σταθερότητας και μελέτες ασφαλείας και παράγονται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο σχετικά με την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική στις Εταιρείες Καλλυντικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, GMP ISO 22716.

Πως θα ξεκινήσεις τη δική σου σειρά καλλυντικών;

Μόλις συμπληρώσεις την ειδική φόρμα ενδιαφέροντος ένας εκπρόσωπος της εταιρίας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να συζητήσετε το όραμα σου και χτίσετε βήμα – βήμα το σχέδιο για το νέο σου ξεκίνημα.  Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της ιδιωτικής ετικέτας είναι σε θέση να σε συμβουλέψουν και να σε καθοδηγήσουν σε κάθε στάδιο αυτού του όμορφου ταξιδιού.

Αν αναρωτιέσαι πως να φτιάξω εταιρεία καλλυντικών, αφού έχεις πια έτοιμα τα προϊόντα η ομάδα της Propharm είναι και πάλι δίπλα σου, με ένα δίκτυο συμβουλευτικής, προώθησης και πώλησης, τους αντιστοιχους συνεργάτες στους οποίους μπορείς να απευθυνθεις, όπως λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες branding-digital marketing και υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας. Το πακέτο είναι ολοκληρωμένο και εσύ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίησης του ονείρου σου!

Φτιάξε το δικό σου προϊόν με την Propharm!

Η νέα σειρά καλλυντικών σου είναι έτοιμη για το ταξίδι της, με συνοδοιπόρους τις συμβουλές των εξειδικευμένων συνεργατών της Propharm τόσο σε επίπεδο εμπορικό όσο και σε επίπεδο marketing, είμαστε σίγουροι ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Θέλεις μια ολοκαίνουρια σειρά καλλυντικών, με το δικό σου brand name; Πάτησε εδώ!

RELATED