Ο Διονύσης Στραβοράβδης Μας «Ανοίγει» Το Καμαρίνι του!

Ο ηθοποιός Διονύσης Στραβοράβδη μας «ανοίγει» το καμαρίνι του σε μία συνέντευξη από καρδιάς!

1.Τι αντιπροσωπεύειη συγκεκριμένη παράσταση για εσάς

Με αυτή την παράσταση θα καταλάβει κανείς οτι δυστυχώς η αλήθεια μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα εντελώς αντίστροφα.Ο άνθρωπος προτιμάει κάποιες φορές να βολεύεται στο ψέμα του γιατί ίσως η αλήθεια τον φοβίζει.

2.Πόσο μοιάζετε με τον ήρωα- δα που υποδύεστε?

Υποδύομαι πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες που κινούνται γύρω απο τη ζωή του κεντρικού ήρωα του έργου, του Στράτου.Ο κάθε ρόλος έχει και δικά μου στοιχεία και χαρακτηριστικά, όχι σε κάποιες περιπτώσεις, τόσο ακραία..αλλά και οι πέντε ρόλοι παίρνουν σάρκα και οστά απο εμένα τον ίδιο, συνεπώς και στοιχεία του χαρακτήρα μου και οι ρόλοικρατιούνται ζωντανοί στη σκηνή, όσο τους κρατάμε εμείς νομίζω.

3.Ο θεατής τι έχει να πάρει παρακολουθώντας τη παράσταση .

Θα πάρει σίγουρα χαρά και 75′ άφθονου γέλιου.Παρακολουθώντας την παράσταση θα νιώσει πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Αλλά θα προβληματιστεί παρ ‘όλα αυτά.

4.Πως αισθάνεστε πριν να ανέβετε στη σκηνή

Ανυπομονώ κάθε φορά που ξεκινάει η παράσταση να βγώ γεμάτος ευτυχία και να τη δίνω απλόχερα στους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο.

5.Τι σημαίνει το χειροκρότημα για τον ηθοποιό

Νομίζω είναι η αποδοχή και η επιβεβαίωση για τη δουλειά του ηθοποιού, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

6.Περιγράψτε μας το καμαρίνι σας

Το καμαρίνι είναι η μισή αρχοντιά..!! Είναι πάντα καθαρό με λίγα βασικά πράγματα και πολλά πολλά ρούχα..ρούχα παντού και ευτυχώς φίλους συναδέλφους.

7.Εκτός από το θέατρο τι άλλα ενδιαφέροντα έχετε?

Ασχολούμαι 11 χρόνια με την Αγιογραφία. Είναι κάτι που με ηρεμεί και με συγκεντρώνει.

8.Ποιο είναι το γούρι σας?

Γούρι δεν έχω και δεν πιστεύω στα γούρια.

9.Τι έχετε πάντα μαζί σας

Μόνο ένα μικρό Σταυρουδάκι που φοράω πάντα.

10.Πείτε μας τα σχέδια σας για το μέλλον

Για τα άμεσα σχέδιά μου, εκτός απο την παράσταση του Αλέξανδρου Χούντα ”Κακά τα Ψέματα” στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, ετοιμάζουμε και ένα άλλο έργο :”Τω μάθειμα”του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού και με μια ακόμα αγαπημένη συνάδελφο την Μαρίνα Πολυμέρη. 

Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για την παράσταση!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue