Skip to main content
likewomangr PROJECT O 423e9d9c

Dreamteam: Το grand finale του Project O

GRAND FINAL/DREAMTEAM – H ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ TOY PROJECT O

Η Dreamteam πιστή και πρωτοπόρα στη φιλοσοφία της ανάδειξης του Πολιτισμού, και στα πλαίσια της τρίμηνης πολυμορφικής δράσης “PROJECT O”, πραγματοποίησε τη γιορτή λήξης της ”GRAND FINAL” στις 9-13 Ιουλίου 2022! Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο λαμπερό κέντρο Πολιτισμού ΄΄Μελίνα΄΄ στο Θησείο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου της Unesco Πειραιώς & Νήσων και της InterAction Art!

Το Project O της Dreamteam που ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης 15 Απριλίου, περιλάμβανε 3 μεγάλες εικαστικές εκθέσεις σε Αθήνα και Μπαχρέιν, το Open House Art, εθελοντικές δράσεις, συνεντεύξεις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών για τα ΜΜΕ καθώς και τη μεγάλη δράση για το περιβάλλον LOVE FOR GAIA που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 6 χώρες με τη σύμπραξη εκατοντάδων ανθρώπων και πολλών Φορέων!

likewomangr PROJECT O 3

Έτσι στην έκθεση Τέχνης Grand Final, 48 σημαντικοί εικαστικοί καλλιτέχνες παρουσίασαν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, φωτογραφίας και μικτής τεχνικής με ελεύθερο θέμα και στα εγκαίνια απονεμήθηκαν οι έπαινοι σε όσους συμμετείχαν στη δράση Love for Gaia ! Επίσης, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο, η Dreamteam στη γιορτή αυτή, με χαρά διέθεσε ειδική τιμιτική θέση στα έργα των μικρών ζωγράφων, των κοριτσιών της Στέγης θηλέων Παλαιού Φαλήρου ”Άγιος Αλέξανδρος΄΄, στα οποία βρίσκεται κοντά για να τους δίνει χαρά! Τα κορίτσια της Στέγης Θηλέων με τη χορογράφο και δασκάλα χορού Ρία Σανιδά παρουσίασαν έναν συγκινητικό διαδραστικό χορό για την αγάπη προς τη Γη!

likewomangr PROJECT O 4

Κατά γενική διαπίστωση, τα 80 έργα Τέχνης που παρουσιάστηκαν ήταν αποτέλεσμα δουλειάς υψηλού επιπέδου και άρτιας καλλιτεχνικής μελέτης! Στη Grand Final παρουσίασαν έργα τους και δύο μεγάλες καλλιτεχνικές ομάδες, το Εργαστήρι Εικαστικών Σπουδών ”Τέχνη ίσον Γέννηση” της dr. Χριστίνας Μούρα και η ”Τέχνη και Χρώμα΄΄ της κυρίας Κατερίνας Γρηγοράκου!

Τη τελευταία ημέρα της λαμπερής εκδήλωσης η συγγραφέας και ζωοθεραπεύτρια κυρία Κατερίνα Παπαποστόλου με τη Διώνη, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη διάδραση των βιβλίων της και ο dr Αράπης Βασίλης παρέθεσε διάλεξη με θέμα ”Τέχνη και Φιλοσοφία”!

likewomangr PROJECT O 2

Τέσσερις ημέρες γεμάτες Τέχνη, χαμόγελα, γνώση και εθελοντισμό για έναν καλύτερο κόσμο στη Grand Final της Dreamteam, ολοκλήρωσαν έναν σημαντικό τρίμηνο κύκλο εργασιών και ενεργειών, δίνοντας τη σκυτάλη και ανοίγοντας το δρόμο σε ένα άλλο, νέο και πρωτοπόρο σύνολο δράσεων και παρουσιάσεων από το ερχόμενο φθινόπωρο!

Η Dreamteam ευχαριστεί θερμά τους 500 ανθρώπους που συμμετείχαν ενεργά στο Project O, τους επισκέπτες των εικαστικών παρουσιάσεων, τους συνεργάτες και φυσικά τους πολύτιμους χορηγούς επικοινωνίας!

likewomangr PROJECT O 1

Χορηγός του εξαιρετικού οίνου της βραδιάς των εγκαινίων: Papagiannakopoulos Winery / www.papagiannakopoulos.com

** Η DREAMTEAM προάγει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν καλύτερο κόσμο!

likewomangr PROJECT O 1 1

Παραγωγή – επιμέλεια: Dreamteam

Επιμέλεια έκθεσης: Χρήστος Πετρίδης

Event management: Αναστασία Γκούβα

Φωτογραφίες – Video: Θάνος Γεωργίου – Peter Tamas

Επεξεργασία video: Digital Drone Advertising

www.dreamteam.org.gr

facebook & instargam: dreamteam.org.gr

#dreamteam #projecto #projectzero #grandfinal #giaenankaliterokosmo #oneiraki #wesharethehappiness

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED