Εγκαινιάστηκε το νέο Ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Μιλτιάδη Λάγιου στην Πάτρα

 Ένας υπέρλαμπρος χώρος είναι πλέον το νέο ιατρείο στην Πάτρα (παράρτημα Κολωνακίου στην Αθήνα) του γνωστού πλαστικού επανορθωτικού χειρουργού Μιλτιάδη Λάγιου ! Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες του γιατρού, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του νέου του ιατρείου παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες !

Σε ένα περιβάλλον luxury αισθητικής & ιδιαίτερης διακόσμησης με έργα τέχνης και μοναδική άποψη,οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μία βραδιά ξεχωριστή! Ανάμεσα στους καλεσμένους παραβρέθηκαν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό, κοσμικό & δημοσιογραφικό χώρο της Πάτρας και της Αθήνας, τίμησαν τον πλαστικό χειρουργό και του ευχήθηκαν εγκάρδια για το νέο του ξεκίνημα. Κατά γενική ομολογία, ο χώρος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι ανάλογος του ονόματος και της πορείας του Μιλτιάδη Λάγιου.

Μέσα σε κλίμα χαράς και διασκέδασης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορό tango & mambo από επαγγελματίες χορευτές αλλά και …από τον ίδιο τον γιατρό !

Η πόλη της Πάτρας αγκάλιασε τον καταξιωμένο ιατρό και όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη βραδιά αυτή μέσα από το live streaming γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού ! 

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue