Ελάτε σε ένα μαγευτικό ταξίδι…

Είμαστε φίλοι στο Facebook και όταν είδα τις φωτογραφίες του, τα έχασα. Έμεινα να τις κοιτάω  μαγεμένος και γοητευμένος. Φωτογραφίες που εκπέμπουν ηρεμία, γαλήνη και απίστευτη ομορφιά. Τα χρώματα συγκλονιστικά και ο κόσμος εκεί που πάει και φωτογραφίζει ο Φίλιππος συγκλονιστικός.

Γεννήθηκε στην Κρήτη το 1982 και το πάθος του με την θαλάσσια ζωή ξεκίνησε από την νεαρή ηλικία του, πράγμα που τον έκανε να προσπαθεί να είναι εκεί κάθε στιγμή και κάθε περίοδο του χρόνου. Ως ενθουσιώδης δύτης και φωτογράφος ο συνδυασμός των δύο μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτος. Σπούδασε Ιχθυολόγος όπου και αποφοίτησε το 2007….

Δείτε τις φωτογραφίες του να πάθετε πλάκα….. nikosonline.gr

DSC 8304

DSC 7736 2

 

 

 

DSC 4703 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue