Skip to main content
likewomangr EMSCULPT NEO 4 9e84dd8b

EMSCULPT NEO: total make over στο σώμα

Στον κατάμεστο χώρο του Παλλάς παρουσιάστηκε στα Media το EMSCULPT NEO το οποίο αποτελεί τη νέα λύση στη σμίλευση του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη λιπόλυση και τη σύσφιξη του δέρματος.

likewomangr EMSCULPT NEO

Γεώργιος Μπρίνης Sales Manager BTL, Όθωνας Κρητικός, Πλαστικός Χειρουργός, Μιχάλης Βίτσιος, Brands Manager BTL, Δημήτρης Δρακωτός Πλαστικός Χειρουργός, Γιάννης Θεοδωρόπουλος Medical Business Strategist

Έχεις αναλογιστεί ποιο είναι το πλέον χαρακτηριστικό σημάδι της γήρανσης ή της έλλειψης σφριγηλότητας στο σώμα; Η χαλάρωση. Έρχεται ως φυσιολογική διαδικασία με το πέρασμα του χρόνου, τις αυξομειώσεις του βάρους, μετά από εγκυμοσύνη αλλά και την έλλειψη της άσκησης. Οφείλεται στην μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο βασικών συστατικών από τα οποία εξαρτάται η σφριγηλότητα και η νεανικότητα του δέματος. Εμφανίζεται είτε καθολικά σε όλο το σώμα είτε εστιάζει σε σημεία όπως τα μπράτσα, το εσωτερικό των ποδιών, αλλά και η περιοχή της κοιλιάς τα οποία ενοχοποιούνται ως τα πρώτα σημεία στα οποία κάνει την εμφάνιση της η χαλάρωση.

Μπορούμε να ανατρέψουμε άμεσα την εξέλιξη της χαλάρωσης;

Παλαιότερα η μόνη λύση στο δύσκολο πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος ήταν οι επεμβατικές θεραπείες οι οποίες είχαν δύσκολη αποθεραπεία και οι ασθενείς χρειαζόντουσαν χρόνο παραμονής στο σπίτι. Από το 2018 οι θεραπείες διαμόρφωσης σιλουέτας άλλαξαν για πάντα, με την εισαγωγή στην αγορά των μη επεμβατικών λύσεων λιπόλυσης και μυϊκής ενδυνάμωσης που ακούνε στο όνομα EMSCULPT. Ο όρος EMSCULPT έκτισε ένα πολύ δυνατό BRAND αναγνωρίσιμο παγκοσμίως το οποίο κέρδισε αναρίθμητα βραβεία, εφαρμόστηκε σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεραπείες παγκοσμίως ενώ εγκαταστάθηκαν περισσότερα από 3 χιλιάδες συστήματα σε ιατρεία.

Μια καινοτόμα εταιρεία η BTL Aesthetics κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί διαμορφώνοντας τις σύγχρονες τάσεις στις μη επεμβατικές θεραπείες σώματος με την συνδυαστική λύση που προσφέρει το EMSCULPT NEO, το μοναδικό με κλινικές μελέτες και πιστοποιήσεις FDA και Medical CE.

Πρόκειται για ένα επαναστατικό συνδυασμό HIFEM + RF στις θεραπείες σώματος ο οποίος παρουσιάζει για 1η φορά την 2 σε 1 λύση για να βοηθήσει τους ασθενείς να κατακτήσουν ακόμα δυσκολότερους στόχους. Χάρη στις ειδικές κεφαλές συνδυάζει HIFEM+  και συγχρονισμένη συχνότητα υψηλής έντασης, με στόχο τον λιπώδη ιστό αλλά και τους μύες ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει αύξηση της μυϊκής μάζας, ενδυνάμωση και λιπόλυση, η οποία μεταφράζεται με την απώλεια εκατοστών σε 9 διαφορετικές περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία.

likewomangr EMSCULPT NEO 1

Άννα Μαρία Παπίρη, Founder I LOVE MY LIFE

Η συνέργεια του HIFEM+ με ραδιοσυχνότητες εγγυώνται την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με σταθερά αποτελέσματα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το EMSCULPT NEO χρησιμοποιεί τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, η οποία μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα κατά 25% και να μειώσει το λίπος τοπικά κατά 30% μέσα σε τέσσερις μόνο συνεδρίες. Πολλαπλές κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το EMSCULPT NEO επιφέρει μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη, διατηρώντας την με σταθερή ήπια εκγύμναση. Είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες. Η θεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γιατρό σε επιλεγμένα σημεία εφαρμογής: γλουτοί, κοιλιακοί, πλαϊνά της κοιλιάς, πρόσθιες και οπίσθιες επιφάνειες των μηρών, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες των μηρών, γάμπες, δικέφαλοι και τρικέφαλοι μυς των βραχιόνων»

Γιατί να το επιλέξεις!

 • Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται 20.000 μυϊκές συσπάσεις!
 • Πρόκειται για μη επεμβατική διαδικασία κατά την οποία ο ασθενής απλά ξαπλώνει και ο ιατρός εφαρμόζει τις ειδικές κεφαλές, στη μυϊκή ομάδα που τον ενδιαφέρει.
 • Δεν υπάρχει αίσθηση πόνου ούτε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.
 • Οι κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την αύξηση του μυϊκού ιστού κατά 25%, και τη μείωση του λιπώδους ιστού κατά 30%.
 • Πρόκειται για μοναδική τεχνολογία, εγκεκριμένη από το
 • Είναι κατά 9% πιο αποτελεσματικό στους μυς, και κατά 11% πιο αποτελεσματικό στη διαδικασία της λιπόλυσης από το προηγούμενης γενιάς EMSCULPT, το οποίο δεν διέθετε ραδιοσυχνότητες.

likewomangr EMSCULPT NEO 3

Τζέννη Οικονόμου & Τάνια Νικολοπούλου (likewoman.gr)

Σε ποιους απευθύνεται:

 • Σε όσους ήδη γυμνάζονται και θέλουν είτε να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, είτε να επιτύχουν τον στόχο που εδώ και χρόνια επιδιώκουν.
 • Σε όσους επιθυμούν καλοσχηματισμένο σώμα, ανορθωμένους και καμπύλους γλουτούς, σφιχτή κοιλιά με γραμμωμένους μυς, πιο σφριγηλό δέρμα πάνω από το γόνατο και τα χέρια.
 • Στους υπέρβαρους (BMI έως 35) που θέλουν να βελτιώσουν την στάση του σώματος και την εμφάνιση τους.
 • Σε όσους επιθυμούν άμεση σύσφιξη του στο σώμα μετά από μεγάλη ή μικρή απώλεια βάρους.
 • Σε εκείνους που αναζητούν ένα κίνητρο για να εντείνουν την εκγύμναση τους, είτε χρειάζονται ένα κίνητρο για να την ξεκινήσουν.
 • Σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοση τους.
 • Σε εκείνους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα τραυματισμό ή χειρουργείο.
 • Σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.
 • Σε όσους δεν αρέσκονται στην άσκηση και θα ήθελαν όμως να έχουν τα αποτελέσματα της εκγύμνασης στο σώμα τους.
 • Σε μαμάδες που μετά το τοκετό επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα επίπεδη κοιλιά χωρίς να μεσολαβήσει επεμβατική πράξη.

Το EMSCULPT NEO απευθύνεται δηλαδή σε όλους!

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει κάνει θραύση στους celebrities και τους ηθοποιούς του Χόλυγουντ, στα μοντέλα της Victoria’s Secret και στους παίχτες του NBA και του NFL! Τα ποσοστά ικανοποίησης στο Αμερικανικό site realself.com, είναι σταθερά πάνω από 80%!

Κλείνοντας ο Δρ. Κρητικός αναφέρει πως το EMSCULPT NEO είναι ασφαλές, απόλυτα αποτελεσματικό και το μοναδικό που βασίζεται σε

τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες.

likewomangr EMSCULPT NEO 2

Σχετικά με την BTL

Ιδρύθηκε το 1993 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί ως  κορυφαίος κατασκευαστής ιατρικών συστημάτων παγκοσμίως.

Απασχολεί περισσότερους από 2500 εργαζόμενους σε 58 τοπικά υποκαταστήματα σε όλο το κόσμο.

Η BTL κατάφερε να φέρει την επανάσταση στον χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών σώματος, σύσφιξης, κ.α. με brands όπως το EMSCULPT, EMSCULPT NEO, EMSELLA, EMTONE, VANQUISH ME, EXILIS ULTRA

Με αφορμή τα χαμηλής ποιότητας αντίγραφα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά και για την αποφυγή βλαβών , η BTL ως εφευρέτης της τεχνολογίας HIFEM και HIFEM+ RF, ενημερώνει το ευρύ κοινό ότι τα γνήσια μηχανήματα Emsculpt Neo και Emsculpt διατίθενται στα παρακάτω ιατρεία.

 Emsculpt Neo

Κρητικός Όθων

Emsculpt

Παπανικολάου Σεμίνα

Chryssalis Med Spa

Ananeosis – Skin Doctor

Ανδρουλακάκης Ανδρέας

Καραμανωλάκη Καλλιόπη

Δρακωτός Δημήτριος

Για περισσότερες πληροφορίες btlaesthetics.com

www.bodybybtl.com.

Επικοινωνία με την BTL Hellas Γιώργος Μπρίνης, Sales Manager 694 1661461 brinisg@btlnet.com

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED