Skip to main content
aris leon 199403fc

Ένας Άρης, αλλά Λέων!

Θυμόμαστε όλοι από το σχολείο τον πολεμοχαρή Άρη της μυθολογίας. Το τυπάκι εκείνο που λειτουργούσε προκλητικά και είχε πολλά παιδιά με διάφορες συντρόφους. Αυτός όμως είχε επιλέξει για αιώνια ερωμένη του την Αφροδίτη την θεά της ομορφιάς.

Ο Άρης για την αστρολογία αντιπροσωπεύει την δράση, την θέλησή, την ορμή, το ένστικτο της επιβίωσης, την πρωτοβουλία, την δύναμη, την σεξουαλικότητα, τον ενθουσιασμό.

Μέχρι τις 29 Ιουλίου θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα όπου εκεί ο χαρακτήρας του γίνεται δημιουργικός, ενθουσιάζεται, θέλει να τα σαρώσει όλα, είναι γενναιόδωρος, λειτουργεί με αρχοντιά προσφέροντας στους γύρω του, είναι υπερήφανος και φυσικά  οι ερωτικές του επιδόσεις πιάνουν ταβάνι γιατί ότι κι αν κάνει θέλει να έχει την πρωτιά ακόμα κι αν αυτό είναι η αρένα ενός κρεββατιού. Έχει τη φήμη άλλωστε του φλογερού εραστή!

Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτή η ιδιαίτερη βόλτα του στα μονοπάτια του αρχηγού Λέοντα.

(Διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

ΚΡΙΟΣ

Χαρά και μεγάλη δημιουργικότητα θα φέρει σε σας. Θα σας κινητοποιήσει και θα σας παθιάσει σε νέα σχέδια και νέα ξεκινήματα σε άλλους επαγγελματικά και σε άλλους προσωπικά.

Οι ελεύθεροι θα ψάχνουν το θήραμα τους ενώ όσοι είναι δεσμευμένοι θα μπουν στη διαδικασία να αποκτήσουν απόγονο ή θα περάσουν υπέροχα κάνοντας διακοπές  και ζώντας μοναδικές στιγμές με τον ερωτικό τους σύντροφο.

Όσοι έχουν ήδη παιδιά  θα χρειαστεί να τα βοηθήσουν και θα το κάνουν με μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένταση και κούραση θα σας φέρει ο όχι και τόσο φιλικός προς εσάς Άρης. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε δυνάμεις για τα οικογενειακά σας πρόσωπα και κάποιοι άλλοι για θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή  την ακίνητη σας περιουσία .

Προσοχή σε διαφωνίες με συνεργάτες , τον σύντροφο ,οικογενειακά πρόσωπα ή με ανθρώπους που συγκατοικείτε γιατί θα πολώσετε και θα γίνετε αδιάλλακτοι. Αφήστε τα σοβαρά σας θέματα γι αργότερα.

Αυτή την περίοδο θα έχετε και ζημιές στο σπίτι και χρησιμοποιείστε μαχαίρια , φωτιά με φειδώ γιατί καψίματα , κοψίματα είναι το φαΐ του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευκαιρίες θα φέρει αυτός ο Άρης σε σας και θα ευνοήσει σχέδια ,συμβόλαια , υπογραφές .

Θα κινητοποιηθείτε σε κοινούς στόχους με τα αδέλφια σας ή με κοντινούς συγγενείς ή αυτοί οι κοντινοί σας άνθρωποι θα ζητήσουν τη βοήθεια σας την οποία θα δώσετε απλόχερα.

Κάποιοι θα πάτε κι ένα ταξιδάκι ενώ για κάποιους άλλους η αγορά ενός  μεταφορικού μέσου γίνεται πραγματικότητα. Θα είναι μια περίοδο που θα σκέφτεστε γρήγορα και θα πράττετε αποτελεσματικά. Μη τάξετε όμως περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε.

Λύστε τυχόν διαφορές με συγγενικά πρόσωπα γιατί η περίοδο είναι θετική να βρεθούν λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ασφάλειες σας συναισθηματικές αλλά και οικονομικές θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα και θα θέλετε να επιβεβαιωθείτε μέσω της τσέπης σας.

Εσείς θα τρέχετε να βγάλετε λεφτά  τα έξοδα όμως θα τρέχουν σαν τρελά ή θα γίνεται οι ίδιοι σπάταλοι. Τα χρήματα σας εγκαταλείπουν χωρίς στόχο χωρίς σκοπό ,εντελώς παρορμητικά.

Θα σας κλονίσει αυτό βέβαια και θα μου αρχίσετε πάλι τη μουρμούρα.

Έξοδα λοιπόν απρόβλεπτα και θα νιώσετε ιδιαίτερα ανασφαλής κάτι που σας φοβίζει .

Κάντε όσο μπορείτε καλή διαχείριση για να μην έρθετε προ εκπλήξεων.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να δείξετε τον δυναμισμό σας, θα γίνεται ιδιαίτερα δραστήριοι , θα αναγνωριστούν οι μέχρι τώρα προσπάθειες σας από το περιβάλλον σας και δεν θα ανεχτείτε και πολλά πολλά από τους γύρω σας . Η αυτοπεποίθηση σας

ενισχύεται  καθώς νιώθετε πανίσχυροι και ικανοί για τα πάντα . Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα τρέχετε να τα προλάβετε όλα και καλό θα ήταν να μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας γιατί η υπερκόπωση δεν θα είναι μακριά. Νέα επαγγελματικά και για κάποιους άλλους προσωπικά ξεκινήματα είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χάσετε τον ύπνο σας αυτή περίοδο γιατί θα έχετε άγχος που πιθανό να μη μπορείτε να το διαχειριστείτε .

Θα νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά αλλά και σωματικά. Μερικοί από εσάς θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με νοσοκομεία ή ιδρύματα ώστε να δώσετε την βοήθεια σας σε όποιον την χρειάζεται. Αποφύγετε να κινηθείτε στο παρασκήνιο για να πετύχετε τους στόχους σας γιατί θα είστε πολύ κοντά στην αποκάλυψη των πεπραγμένων σας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη δραστηριοποίηση σε ότι έχει να κάνει με ομάδες στις οποίες θα ενταχτείτε και θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Οι φίλοι γίνονται προτεραιότητα σας όπου βέβαια καραδοκεί ο κίνδυνος της διαμάχης για κάποιο λόγο μαζί τους.

Βάζετε νέους στόχους στη ζωή σας και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται καθώς εσείς το επιδιώκετε.

Ερωτικό παιχνίδι και ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει μέσα από το διαδίκτυο αλλά και σε όποιο κύκλο κινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα γιατί αυτό που θα βγάζετε προς τους άλλους είναι ένας έντονος ανταγωνισμός. Οι κινήσεις σας απαιτούν λεπτούς χειρισμούς γιατί άτομα εξουσίας ή ο διευθυντής σας δεν θα είναι με το μέρος σας και θα δημιουργηθούν κόντρες .

Τα νέα σας σχέδια, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ,αυτή τη περίοδο έχουν αρκετά εμπόδια και νιώθετε τη καθυστέρηση η οποία θα φέρει και κόντρες αλλά και θα σας γεμίσει άγχος μιας και ηγείστε σε ότι κάνετε.

Η εποχή απαιτεί ξεκούραση γιατί θα νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια, επαφή με το εξωτερικό αλλά και με ανθρώπους που ζουν εκεί καθώς  και μάθηση φέρνει αυτός ο Άρης σε σας τα διανοητικά παιδιά του ζωδιακού. Θα ταξιδέψετε λοιπόν , θα ασχοληθείτε με σπουδές ή σεμινάρια κάποιοι σαν μαθητευόμενοι και κάποιοι άλλοι ως δάσκαλοι ώστε να δώσετε τα φώτα σας .

Προβολή λοιπόν και για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ και νέες προτάσεις που σας κινητοποιούν.

Χαίρεστε ιδιαίτερα με ότι σας συμβαίνει ,αν κι εσείς χαίρεστε πάντα, αλλά ξεκινά μια δημιουργική περίοδο και θα κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν και είναι φτιαγμένα μόνο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανασφάλειες και αρκετές φοβίες σας βγάζει αυτή η διέλευση .Θα υπάρξουν κόντρες για οικονομικά θέματα και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να διαχειριστούν τα δάνεια τους που θα πρέπει να τα καλύψουν αλλά και κληρονομιές.

Καθόλου καλή περίοδο για ρίσκο και επενδύσεις μια και δεν ευνοείστε.

Αποφύγετε διενέξεις με τον σύντροφό σας για οικονομικά θέματα .

Παρόλα αυτά η λίμπιντο σας είναι πολύ ισχυρή μια και αυτή τη περίοδο δείχνει να είναι η μόνη σας εκτόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπερδέματα θα φέρει αυτός ο Άρης σε σας και θα νιώθετε ότι όλοι βρίσκονται απέναντι σας. Αποφύγετε να είστε εριστικοί και να μην πυροδοτείτε την κατάσταση με τον εγωισμό σας που θα σας βγει πολύ έντονα αυτή τη περίοδο.

Δείξτε διαλλακτικότητα με τον σύντροφο αλλά και με τους συνεργάτες σας και συμβιβαστείτε βρίσκοντας τη μέση λύση . Αφήστε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα γι’ αργότερα γιατί τώρα δε θα σας κάνουν τα χατίρια.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς θα μου προσέχετε σε θέματα υγείας καθώς ο Άρης φέρνει μπόλικο τρέξιμο μέσα στη μέρα , μια αίσθηση να τα προλάβω όλα και αρκετά νεύρα ,βιασύνη αλλά και άγχος.

Όλο αυτό θα εκδηλωθεί με κόπωση αλλά και με πυρετό , αδιαθεσία και κάποιου είδους μόλυνση.

Στην δουλειά σας η κατάσταση θα είναι τεταμένη καθώς όλα θα τα περιμένουν από εσάς ,θα ανέβουν οι ρυθμοί αλλά και οι ευθύνες και θα υπάρχουν προστριβές με συνεργάτες ή υφισταμένους. Καλό θα ήταν να μην σπαταλάτε δυνάμεις απλά και μόνο γιατί πρέπει να αποδείξετε κάτι σε κάποιους.

Ιδανική περίοδο για να ξεκινήσετε διατροφή και  γυμναστήριο ώστε να εκτονώνετε την ένταση.

 

 

 

 

 

 

RELATED