Ενας Ελληνας, συνεργάτης της Κέιτλιν Τζένερ -Ο hair stylist που επιμελήθηκε το λουκ της

Η Κέιτλιν Τζένερ, είναι ένα από τα πρόσωπα, λόγω και της πρόσφατης αλλαγής φύλλου που έκανε, τα οποία κάνουν πάταγο στην Αμερική.

Απασχολούν τα Μέσα, κάνουν εξώφυλλα, δίνουν συνεντεύξεις, βγαίνουν σε εκπομπές. Πριν λίγες ώρες ένας Ελληνας που κάνει βήματα και μάλιστα σημαντικά στο εξωτερικό, συνεργάστηκε μαζί της. 

Ο λόγος για τον hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική και αρκετές φορές έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ και τα μαλλιά αρκετών διάσημων. 

Οπως δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο κομμωτής, χθες το βράδυ επιμελήθηκε το χτένισμα της Κέιτλιν Τζένερ. «Τόσο μεγάλη τιμή σήμερα με αυτήν την εκπληκτική γυναίκα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κέιτλιν Τζένερ για τη φιλοξενία», έγραψε στη λεζάντα ο Δημήτρης Γιαννέτος και τα σχόλια έπεσαν βροχή. 

Ο Δημήτρης επέλεξε να κάνει στην Κέιτλιν ένα πολύ σικάτο χτένισμα με ελαφρούς κυματισμούς στα καστανά μαλλιά της:

www.iefimerida.gr sites default files giannetos 1

Πριν λίγες ώρες είχε ποστάρει μια φωτογραφία της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος, το χτένισμα της οποίας είχε επίσης επιμεληθεί ο ίδιος: 

www.iefimerida.gr sites default files giannetos 2

iefimerida.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue