Ένας Βλάχος στις Βερσαλίες…

Άραξα να δω την περίφημη σειρά Versailles, ξεκινάει… και το δεύτερο όνομα που αναγράφεται στους πρωταγωνιστές είναι το Alexander Vlahos. Πατάω το pause, μπαίνω στο Google και τον βλέπω μπροστά μου……

alexander vlahos

Ένα όμορφο, πανέξυπνο μουτράκι που δεν το είχα ξαναδεί στην ζωή μου. Και διαβάζω: Ο Alexander Vlahos γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1988 (28 χρόνων), είναι Ουαλός ηθοποιός, με Έλληνα πατέρα και Ουαλή μητέρα. Από μικρός έδειξε την κλίση του στα καλλιτεχνικά με αποτέλεσμα να τελειώσει το 2009, το Βασιλικό Κολέγιο Music & Drama στο Cardiff. Την ίδια κιόλας χρονιά τον πήραν στο BBC Ουαλίας, στην σειρά Crash και την ερχόμενη χρονιά βρέθηκε πρωταγωνιστής στην καθημερινή δραματική σειρά Doctors….

alexander vlahos 3

 

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

alexander vlahos 1

 

alexander vlahos 2

 

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue