Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F07%2Fhealing

Ενεργειακή θεραπεία και ο ρόλος του θεραπευτή!

Πολλοί με ρωτάνε πώς και ασχολήθηκα με την ενεργειακή θεραπεία.

Όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν απορούν, πως, προερχόμενη από εμπορική οικογένεια και επί δυόμιση δεκαετίες εργαζόμενη στην επιχείρηση της οικογένειάς μου, αποφάσισα να τα εγκαταλείψω όλα και ν’ ασχοληθώ με τις ενεργειακές θεραπείες.

Η ενεργειακή θεραπεία είναι μορφή εναλλακτικής ιατρικής που χρησιμοποιεί τα φυσικά πεδία ενέργειας για την υγεία και την ανάρρωση, όπως το ενεργειακό μασάζ, οι ενεργειακοί καθαρισμοί, το Reiki και οι κρύσταλλοι.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το να κάνεις καλό και να δίνεις αγάπη είναι ότι ομορφότερο.

Όσο βλέπω το καλό που μπορώ να δώσω, πόσο μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου, κάθε έναν ξεχωριστά με το όποιο θέμα του, και φεύγουν με ένα λιγότερο βάρος στην ψυχή τους, στο μυαλό τους, στο σώμα τους, τόσο προχωρώ με όρεξη. Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ.

Ξέρεις, το μυστικό είναι, ότι όλο αυτό το καλό γυρίζει πίσω και σε μένα και αυτό με κάνει ακόμη περισσότερο ευγνώμων!

2e961069b4f6be842142fb51400b886a

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να αφήσω τη σιγουριά της οικογενειακής επιχείρησης και να δημιουργήσω κάτι από το μηδέν.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση το να βγω «εκεί έξω» τέσσερα χρόνια πριν στα 47 μου, και να κάνω την τοπική κοινωνία της Λαμίας στην αρχή, να με δει με μια εντελώς διαφορετική ματιά-ιδιότητα απ’ ότι με ήξερε μέχρι τότε.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, γιατί; Γιατί και εγώ έβγαινα από μια μακρά περίοδο διαγνωσμένη με «γενικευμένη αγχώδη διαταραχή», η οποία με οδήγησε σε συνεχόμενες και εντονότατες κρίσεις πανικού. Φαντάζομαι όλοι ξέρετε τι σημαίνει κρίση πανικού. Πάλευα (στην κυριολεξία) μαζί τους για χρόνια και έπρεπε να το σκεφτώ πολύ καλά πριν βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να «αγχωθεί» για κάτι καινούργιο. Κάθε αρχή όπως ξέρεις και δύσκολη.

Αλλά το έκανα! Και είμαι πολύ περήφανη που, όχι μόνο το κατάφερα, αλλά έχω σταθεί και βοηθήσει με πολύ αγάπη πολύ κόσμο μέχρι τώρα και για αυτό η χαρά ειναι διπλή. Πριν από αυτό, είχα βρεθεί και εγώ στη θέση τους ως θεραπευόμενη παίρνοντας βοήθεια. Γιατί έχω να σου πω ότι οι ενεργειακές θεραπείες είναι αυτές που με βοήθησαν να βγω απ’ την δοκιμασία των κρίσεων πανικού. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο ή υπερβολικό το ότι τέτοιες καταστάσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με ενεργειακές θεραπείες. Για μένα δεν είναι, γιατί το έζησα και το ζω ακόμα, μέσα από τους δικούς μου ανθρώπους και θεραπευόμενουν και τη δική μου συντήρηση πλέον.

3156f65b16d7e3f3ca9e273b32515db7

Ξέρεις όμως ποιο είναι το «μυστικό» σ’ αυτές τις θεραπείες;

Το να το θέλεις ΠΟΛΥ να θεραπευτείς. Να είσαι ανοιχτός, να έχεις υπομονή και επιμονή να δεις το αποτέλεσμα. Να αφεθείς στην θεραπευτική ενέργεια-βοήθεια που σου δίνεται. Στο να μην κρατάς δεύτερες σκέψεις για τον θεραπευτή σου ή καχυποψίες  για τη δουλειά του, άπαξ και την/τον επιλέξεις.

Έτσι σκεφτόμουνα εγώ όταν επέλεγα θεραπευτή κι έτσι είδα αποτέλεσμα, που διαρκεί ακόμα μετά από χρόνια.

Και γι’ αυτόν το λόγο αποφάσισα να αρχίσω να δίνω στους άλλους, αυτό που δόθηκε και σε μένα από το σύμπαν, απλόχερα!

Και είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που, μέχρι τώρα, έχω ωφελήσει αρκετούς ανθρώπους!

Και το μέλλον είναι ακόμα μπροστά μου!

Μπορείτε να με βρείτε στα social: Facebook, Instagram, ή στο mail μου

Αναστασία Ριζοκώστα, Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Η ενασχόλησή μου με τον κόσμο της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ξεκινάει χρόνια πριν από την ανάγκη να θεραπεύσω το σώμα και να ηρεμήσω την ψυχή μου. Ένα ταξίδι σ’ έναν υπέροχο κόσμο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, που αγάπησα τόσο πολύ ώστε να γίνει η επαγγελματική μου ενασχόληση.

RECENT

RELATED