Προσφορά Κοινωνικής Ευθύνης Από Την Εταιρεία Espresse Α.Ε.

Η Εταιρική κοινωνική ευθύνη της Espresse Α.Ε. αποσκοπεί στη στήριξη των Ελληνικών Νοσοκομείων και το έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών, μέσα από το νέο κανάλι ευχών του θρυλικού «Πες το και θα γίνει».

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπάς ιδιοκτήτης της εταιρείας Espresse συνείσφερε οικονομικά στη δράση της Λιάνας Πατέρα και της Τζοβάννας Φραγκούλη ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ για τα Ελληνικά Νοσοκομεία.

Η εταιρεία Espresse βρίσκεται σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue