Έτεργος Εγώ: Η Ελληνική Παραγωγή Που Έσπασε Ταμεία Και Επιστρέφει Με Νέο Κύκλο Επεισοδίων

Η ιστορία που ξεκίνησε από τις κινηματογραφικές αίθουσες και συνέχισε την πορεία της με τη βοήθεια της Cosmote TV, στην τηλεόραση, έρχεται να ολοκληρώσει το πέπλο μυστηρίου που είχε δημιουργήσει γύρω από τον εκκεντρικό καθηγητή εγκληματολογίας, Δημήτρη Λαϊνη.

Το Έτερος Εγώ, ήταν μία “δήλωση” ενάντια σε εκείνους που έλεγαν πως η μυθοπλασία στην Ελλάδα είχε πια πεθάνει και πως δεν δημιουργούνταν νέες παραγωγές. Η Cosmote TV, θέλησε να πάει την “επανάσταση” αυτή ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε τη συνέχεια της ιστορίας, με την τηλεοπτική σειρά “Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές” μέσα από την συνδρομητική της πλατφόρμα. Τώρα, έρχεται το “Έτερος Εγώ-Κάθαρσις” για να ολοκληρώσει την ιστορία που ένα μεγάλο μέρος τηλεθεατών αγάπησε. 

 Μάλιστα, αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται και το σενάριο από τον μοναδικό Σωτήρη Τσαφούλια, ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο με σκοπό, μέσα στην τρέχουσα σεζόν η «Κάθαρσις» να κάνει πρεμιέρα. Για μία ακόμη φορά, η σειρά θα εστιάζει σε μια σειρά από δολοφονίες οι οποίες θορυβούν τις αστυνομικές αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος. Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από τον δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται -για ακόμα μία φορά- ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαϊνης. Ο καθηγητής καλείται να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις συνεχόμενες δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων και να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.

Αν δεν έχεις δει την ταινία, αλλά και τον πρώτο κύκλο επεισοδίων της σειράς μυστηρίου, μπορείς να μπεις στην υπηρεσία CosmoteTVPlus της συνδρομητικής σου πλατφόρμας της Cosmote TV, αλλά και μέσα από το App Cosmote TV Go, για να κάνεις ένα marathon αυτές τις γιορτές που το πρόγραμμά σου είναι πιο χαλαρό. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue