Έτοιμο το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας


28 Μάι 2017

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας παρουσιάσθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αθήνα. Εκ μέρους της Υπουργού Λυδίας Κονιόρδου, που απουσίαζε στο εξωτερικό, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείο Πολιτισμού, τόνισε ότι ο πολιτισμός αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη χώρα. (Μπράβο που το πήραν είδηση).

Το Φεστιβάλ έχει καταφέρει στα 23 χρόνια λειτουργίας του να καθιερωθεί και να κατοχυρώσει ένα ρόλο, που υπερβαίνει κατά πολύ τα σύνορα της Καλαμάτας. Να το πούμε για μια ακόμη φορά, ότι πρέπει το φεστιβάλ να το πάρουν στα σοβαρά και να το αναλάβουν γνώστες του αντικειμένου, ούτως ώστε τα επόμενα χρόνια να παίξει το ρόλο που του αρμόζει και να κατοχυρώσει την παρουσία του και στο διεθνές στερέωμα του χορού. Πρέπει να ασχοληθούν και να συζητήσουν έναν πιο μακροχρόνιο σχεδιασμό.

Πέρα από το Φεστιβάλ, οι προκλήσεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν στην περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, σε σχέση με τον πολιτισμό, είναι πολύ μεγάλες. Το προηγούμενο διάστημα, έχουν…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

XOROS 23 B

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue