Εξασφαλίζω Ένα Υγιεινό Περιβάλλον Σήμερα!

BiOzone : Μια τεχνολογικά εναλλακτική μέθοδος ελέγχου, φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων αλλά και στο Bio – περιβάλλον.

Τα πρόγραμμα της BiOzone ανταποκρίνονται πλήρως στην βελτίωση των συνθηκών υγιεινής στους εσωτερικούς χώρους , τηρώντας πρωτίστως και με κάθε λεπτομέρεια τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών , οπού είναι εναρμονισμένα με τις Υπουργικές Αποφάσεις (νέα υγειονομική διάταξη) για (κατοικίες χώρους διαβίωσης πολλών ατόμων κ.λπ.) προκειμένου να περιοριστούν τυχόν δυσμενείς επιδράσεις στη Δημόσια Υγεία. Οι εφαρμογές των προγραμμάτων της BiOzone ανταποκρίνονται πλήρως μέσα από το πρόγραμμα του Greenest, καλύπτοντας τους τομείς της επιστημονικής τεχνικής μελέτης των P.C.S. Εφαρμοστων , σε ελέγχους π.χ (απεντομώσεων – μυοκτονίων, του HACCP ) αλλά και σε περιπτώσεις – (ISO 14001-EMAS) – για καλύτερη υγιεινή και την παράλληλη μείωση της χρήσης επιβλαβών ουσιών. κλπ.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας , ότι το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ”ανθρώπινο λάθος” έναντι μολυσματικών παραγόντων. Αν και η πλήρης ενημέρωση σας για τις υπηρεσίες που θα εφαρμοστούν στους χώρους είναι υποχρεωτική , θα σας επισημάνουμε ότι καθαριότητα , εξυγίανση και το πλύσιμο αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου, δεν αντικαθιστούν τις μεθόδους απολύμανσης, όπως και οι μέθοδοι απολύμανσης δεν αντικαθιστούν καθαριότητα, εξυγίανση και πλύσιμο, αντικειμένων και επιφανειών αλλά και του όγκου (m³) ενός χώρου.

Έκτος από το σπίτι μας, εσωτερικοί χώροι ενδιαίτησης ( διαμονής ) φιλοξενίας είναι και η κάθε Εναλλακτική μορφή τουρισμού, (Ιατρικός ΤουρισμόςΚέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης) ,οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, οι Βρεφονηπιακοί Παιδικοί Σταθμοί μαζί με τα Μέσα Μεταφοράς των, αλλά και τα Σκάφη Αναψυχής .

Βάλτε ένα Συν + στην υγιεινή των χωρών σας .

Κερδίστε Ανταποδοτικά Οφέλη μαζί με τον Καθαρισμό Στρωμάτων και Σαλονιών :

ΕξασφαλίΖω : Η Προστιθέμενη αξία στην Προάσπιση των συνθηκών Υγιεινής .

Η αναγκαιότητα εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων με πρότυπα αντιρρυπαντικών τεχνολογιών στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη. Η αναβάθμιση μιας διασφαλισμένης ποιότητας ξεκινά από την υποχρεωτική εφαρμογή ενός πλήρους συστήματος φροντίδας, (Deep-Depollution), απόλυτα σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές Bio –απορρύπανσης των εσωτερικών χώρων. H Bio –απορρύπανση σε βάθος (Deep-Depollution) περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη και δομημένη καθαριότητα, η οποία είναι πιο ενδελεχής – διεξάγεται με επιμέλεια – και με περισσότερη λεπτομέρεια από έναν καθαρισμό ή/και ”βιολογικό καθαρισμό ”. Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε την διαφορετικότητα μας -ως ειδικοί στη διασφάλιση της Υγιεινής- μέσω της διαδικασίας του προγράμματος Healthy Interior Environment , οπού υλοποιούμε παροχές σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με απώτερο στόχο την διασφαλισμένη βελτίωση , ως προς την ”μικροβιολογική ασφάλεια” και υγιεινή των εσωτερικών χώρων με άμεση χρήση.

Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα, για την τήρηση μιας αποτελεσματικής περιβαλλοντολογικής Bio –εξυγίανσης” (Green Decontamination) κρίνετε αναγκαία, για την μείωση ως και εξάλειψη του προβλήματος της αέριας ρύπανσης των εσωτερικών χώρων,. Επιπλέον δε είναι απαραίτητη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την ” εσωτερική επιμόλυνση” και τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, οι όποιοι μπορούν να αναπτυχθούν και μετά από εφαρμογές σε ” υποτίθεται καθαρούς” χώρους, άλλα και απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της απολύμανσης στους εσωτερικούς χώρους, χωρίς υπολειμματικότητα.

Η εφαρμογή απολύμανσης (Bio–Disinfection) ανά όγκο, γίνεται με ”Καταλυτική Οζονοποίηση” (με καταλυτική διεργασία υψηλής απόδοσης), χωρίς την χρήση χημικών. Μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά με τα νέα πρότυπα , ως μια ”Φυσική εναλλακτική λύση” για την κάλυψη των αναγκών, μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής διαχείρισης ,για την βελτίωση ως προς την ”μικροβιολογική ασφάλεια” κατ΄ όγκο και γενικά των επιφανειών σε ”εσωτερικό περιβάλλον ” χωρίς υπολειμματικότητα, δημιουργώντας τους ένα ”αφιλόξενο περιβάλλον” σε πολλά ειδή παρασιτικών οργανισμών (ζωικούς εχθρούς), δρώντας μαζί με την παράλληλη »ανασταλτική ανάπτυξη τους΄΄χωρίς την χρήση χημικών.

Πληροφορίες με email στο info@klintec.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887 

Γιάννης Βγενής Cleaning Advisor

Με εμπειρία 35 χρόνων, Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων , βαθειά γνώση σε Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Η συνεχής έρευνα στην πράξη με ειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας (ISCO), μας ανέδειξε την αναγκαιότητα «πράσινων στρατηγικών» στις Bio- εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, για να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια οι προκλήσεις των «μικροβιολογικών κίνδυνων», με την καλύτερη δυνατή απόδοση και στις εφαρμογές του «ανέγγιχτου πλυσίματος των στρωμάτων»

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue