Θωμάς Λάμπουρας – Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Corfu Palace


25 Αυγ 2021

Η επιτυχία ενός εστιατορίου αποτελεί μείγμα εξαιρετικού μαγειρέματος, ευφάνταστων ιδεών και σεβασμού των συστατικών.

Εάν αναζητάτε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για δείπνο, τότε το εστιατόριο Scheria είναι το κατάλληλο μέρος.

Ο executive chef του Corfu Palace, Θωμάς Λάμπουρας, θέτει ως κύρια προτεραιότητά του τη μοναδική γεύση και την ιδιαίτερη υφή του κάθε πιάτου που δημιουργεί.

Προσωπική του δέσμευση αποτελεί η αξία, ποιότητα και δημιουργική κουζίνα. Εφαρμόζει μία ιδιαίτερη γαστρονομική φιλοσοφία η οποία πηγάζει από την μεσογειακή κουζίνα και βασίζεται στη κλασική γαλλική κουζίνα.

1 3

Το εστιατόριο Scheria που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Corfu Palace, προσφέρει μοναδικές γεύσεις διεθνής κουζίνας στον εσωτερικό χώρο της τραπεζαρίας ή στη βεράντα με θέα τον μοναδικό κόλπο της Γαρίτσας. Το κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, ξεκινώντας με πρωινό και καφέ Portioli έως το βράδυ απολαμβάνοντας αγαπημένα cocktail.

 

«Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν αλλά όχι όλοι να γίνουν chef. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο για να γίνεις chef αλλά και η κατάλληλη γνώση. Η μαγειρική είναι τέχνη και όπως όλες τις τέχνες πρώτα τις αγαπάς μετά τις διδάσκεσαι και στο τέλος τις βελτιώνεις ανάλογα με το ταλέντο και τις επιρροές που έχεις. Ίσως να είναι η μοναδική τέχνη που συνδυάζει και τις πέντε αισθήσεις ταυτόχρονα και αυτό για μένα την κάνει ξεχωριστή».

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue