Το Fashion Item Της σεζόν Θα Το Βρεις Μόνο Στο Show Της Calzedonia Στην Βερόνα

Κάθε fashion season που σέβεται τον εαυτό της έχει και το δικό της item που αναδεικνύει τις τάσεις της μόδας και την φυσιογνωμία της εποχής. Αυτή τη σεζόν, το Fashion Item αποκαλύφθηκε στο εντυπωσιακό Fashion Show της Calzedonia στην Βερόνα και σίγουρα θα το δούμε σε πολλές βραδινές εμφανίσεις των αγαπημένων μας Fashion Icons αυτό το χειμώνα.

Η πασαρέλα παρουσιάστηκε μέσα από μια μεγαλοπρεπή είσοδο που αναπαριστούσε την πρόσοψη ενός ξενοδοχείου με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτιά του όπου οι πόρτες άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές. Εκεί ήταν που είδαμε και το νέο Fashion Item που θα αγαπήσετε όλες.

Η πασαρέλα του show φέτος έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν. Και όπως φάνηκε, αυτά θα αναδείξουν τη φετινή εμμονή των Fashion Icons. Logomania. Καλσόν καλυμμένα με γράμματα, όπως τα μεγάλα μεγέθους logos ή τα γράμματα σε όλο το μήκος του ποδιού. Καλσόν και κολάν γοητεύουν και κλέβουν τη ματιά από τα ρούχα, φωτίζοντας ακόμη και τις πιο minimal επιλογές σας.

Κάποια από τα πιο ελκυστικά σχέδια είναι αυτά σε καρό στιλ και οι λεπτές ρίγες σε στιλ Oxford Street, που αν με ρωτάς είναι και εκείνα που θα δούμε περισσότερο φέτος σε βραδινές εμφανίσεις. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue