Free webinar: Ηγεσία, Ομιλία, Διαπραγμάτευση…3 διαστάσεις επιτυχίας

H Νίνα Καλούτσα στο ξεκίνημα του 2021, σας εύχεται Χρόνια Πολλά και για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε εσένα, που την έχεις εμπιστευτεί ως δασκάλα, αλλά και σε εσένα, που την ακολουθείς στα social media και το YouTube, σε προσκαλεί στο free webinar.

Στο FREE WEBINAR θα μάθεις:

Πώς μπορείς να βελτιώσεις τη δημόσια ομιλία και τις διαπραγματευτικές και ηγετικές ικανότητές σου, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον.
Πώς διαφοροποιείται κάποιος που γνωρίζει να μιλά, να διαπραγματεύεται και να ηγείται.
Τι έχει αλλάξει στους τομείς αυτούς τελευταία και πώς μπορείς να προσαρμοστείς στις αλλαγές αυτές.
Ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνει κάποιος σε αυτούς τους τρεις τομείς και πώς εσύ μπορείς να τα αποφύγεις.
Το FREE WEBINAR πραγματοποιείται με την υποστήριξη του εκδοτικού οίκου Key Books.

Κλήρωση ΔΩΡΩΝ για τους συμμετέχοντες: δωρεάν παρακολούθηση webinars της Νίνας Καλούτσα βιβλία από τον εκδοτικό οίκο Key Books

FREE WEBINAR: ΗΓΕΣΙΑ – ΟΜΙΛΙΑ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ 3 διαστάσεις επιτυχίας

Συμμετέχουν:

Μάρθα Μυλωνά – Επίτιμη Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ

Γιάννης Δημαράκης – Managing Partner Scotwork

Νίνα Καλούτσα – Ειδικός Φωνής και Δημόσιας Ομιλίας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ώρες: 19:00-21:00

e-mail: nina@kaloutsa.gr

Τηλ.: 6977507230

Κλείσε την θέση σου ΕΔΩ

Μάρθα Μυλωνά

Επίτιμη Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας)

Η Μάρθα Μυλωνά είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στο Διοικητικό Δίκαιο Είναι επίσης πτυχιούχος Γραφολόγος από το Institute de Communication Humaines του Παρισιού, πιστοποιημένη executive coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου, ΝLP coach από την NLP Ελλάδας, διαμεσολαβήτρια εργασιακών διαφορών από το ADRg του Λονδίνου καθώς και πτυχιούχος συστημικής συμβουλευτικής από το ΑΚΜΑ Ελλάδας.

Mε πάνω από τριάντα πέντε χρόνια πείρα σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ηγεσίας έχει σημαντική αρθρογραφία και παρουσιάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα.

Έχει διατελέσει ανώτατο-διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού των Eταιριών: Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIFE, στη βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία συμβούλων HRP Μέχρι τον Ιούλιο του 2015 κατείχε για 11 χρόνια τη θέση του HR Director South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB. Από το 2018 δραστηριοποιείται ως Senior Principal στην Εταιρία Συμβούλων Kornferry για την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Eiναι μέλος του ΣΔΑΔΕ( Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας) από το 1987 όπου και διετέλεσε, Πρόεδρος από το 2008-2017 και τώρα κατέχει τη θέση της Επίτιμου Προέδρου.

Μέλος και εισηγήτρια της ΕΕΔΕ από το 1985 και του ΕΙΜΑΔ – ΤΟΓΜΕ όπου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετίας καθώς και μέλος της Επιτροπής Γυναικών (WIB) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (2013 μέχρι και σήμερα).

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Γιάννης Δημαράκης

Μετά από 7 έτη σε θέσεις διευθύνοντος συμβούλου σε ελληνική και σε πολυεθνική εταιρία, συνειδητοποιώντας την τεράστια σημασία των διαπραγματεύσεων στη σύγχρονη διοίκηση, αποφάσισε να εμβαθύνει στο αντικείμενο και να ασχοληθεί με τις εφαρμογές και τη διάδοσή του.

Το 2006 ίδρυσε το ελληνικό γραφείο της Scotwork International, το οποίο θεωρείται σημείο αναφοράς βέλτιστων πρακτικών για το δίκτυο της εταιρίας και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης των αντιπροσωπειών της Scotwork στην Τουρκία, στη Βουλγαρία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Από το 2011 είναι μέλος του Δ.Σ. της Scotwork στις ΗΠΑ.

Έχει διδάξει και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες σε 10 χώρες.

Το 2016 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο «Το ναυάγιο της ελληνικής διαπραγμάτευσης. Ιανουάριος – Ιούλιος 2015» με προφανές περιεχόμενο.

Κατά καιρούς σχολιάζει σε ξένα ΜΜΕ, αρθρογραφεί και μιλάει σε συνέδρια για θέματα που άπτονται των διαπραγματεύσεων.

Είναι κάτοχος Bachelor of Arts in Economics (Hons) από το University of Essex (UK) και Master of Science in Management & Operational Research από το University of Warwick (UK).

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue