Γέμισε τη ζωή σου με έρωτα


24 Αυγ 2020
Γράφει η Δήμητρα Μπρούλη
 
Ποια γυναίκα δεν έχει υπάρξει λίγο ή πολύ ερωτευμένη; Δεν έχει νιώσει αυτές τις ″πεταλούδες″  στο στομάχι της ή δεν έχει αισθανθεί τη καρδιά της να χτυπάει απίστευτα γρήγορα και δυνατά κάθε φορά που βλέπει τον αγαπημένο της; Νομίζω ο έρωτας έχει χτυπήσει σε όλες μας τη πόρτα, με τον δικό του τρόπο στην  κάθε μία!
 
 Έρωτας ε…; Θα έχουν υπάρξει αρκετές φορές που θα έχετε αναρωτηθεί τι είναι άραγε ο έρωτας. Είναι αυτός ο ″φτερωτός θεός″ που σε πετυχαίνει με το βέλος εκεί που δεν το περιμένεις; Δε ξέρω αν είναι ένας θεός με βέλη, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που μπορεί να αισθάνεται μία γυναίκα. Είναι μια κατάσταση που καταφέρνει να σου πάρει το μυαλό, κάθε ίχνος λογικής που μπορεί να έχεις, και να σε κάνει να νιώθεις πως ζεις σε ένα κόσμο διαφορετικό, σε ένα κόσμο όμορφο. Όταν είσαι ερωτευμένη, αναμφισβήτητα, ξυπνάς με διαφορετική διάθεση. Ένα μήνυμα του ή μια κλήση του στο κινητό σου, είναι εκείνη η μοναδική στιγμή που νιώθεις ένας άλλος άνθρωπος. Ευτυχισμένη!
 
Είσαι ερωτευμένη; Κοίτα να το χαρείς! Να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό που είσαι μαζί του, να ξεχνάς οτιδήποτε σε προβληματίζει και να ″χρωματίζεις″ τη ζωή σου με τα χρώματα της καρδίας σου! Ο έρωτας είναι μόνο συναίσθημα. Είναι μια τρέλα, την οποία δε μπορείς να μη τη ζήσεις στο έπακρο!

 

Ζωή είναι ο έρωτας…ΖΩΗ!
 
 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue