Γεωργία Ράππου-Κωνσταντίνος Παντζής: όλα είναι θέμα χημείας και δίψας


20 Ιούλ 2017

Η Γεωργία Ράππου επιστρέφει με νέο τραγούδι… Που θα προκαλέσει αίσθηση 

Επιστρέφει  δισκογραφικά μ’ ένα τραγούδι που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

www.bizznews.gr wp content uploads 2017 07 1 3

Η όμορφη τραγουδίστρια μπήκε στο studio και ηχογράφησε το τραγούδι, με τον Κωνσταντίνο Παντζή στο πλάι της να της δίνει το σύνθημα ότι όλα είναι θέμα χημείας και δίψας !! 

Από τις πληροφορίες μας γνωρίζουμε ότι η Γεωργία είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του Παντζή εδώ και μέρες και το αποτέλεσμα που ετοίμασαν θα μας καταπλήξει.

www.bizznews.gr wp content uploads 2017 07 2 3

 

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας η γυναίκα μουσικός που ξεσηκώνει στα προγράμματα της τον κόσμο αφού είναι η Ελληνίδα που ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου με την απόλυτη ερμηνεία της παίζοντας βιολί, έρχεται μετά από καιρό ετοιμάζοντας κάτι το διαφορετικό σε ενορχήστρωση και διασκευή η οποία από ότι μάθαμε θα γίνει το hit του καλοκαιριού.  Επίσημα γνωρίζουμε ότι θα είναι η πρώτη που βγαίνει με μια τέτοια διασκευή και επειδή εμείς το ακούσαμε έχουμε να σας πούμε μόνο οτι θα Καταπλήξει !!! .

www.bizznews.gr wp content uploads 2017 07 4 2

To τραγούδι σε πολύ λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από την SPIN Records.

Η Γεωργία Ράππου αυτές τις μέρες κάνει εμφανίσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται σε συζητήσεις για τα σχέδια του χειμώνα αφού οι προτάσεις για να εμφανιστεί σε μαγαζιά είναι αρκετές !!

www.bizznews.gr wp content uploads 2017 07 3 2

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue