«Για πάντα μαζί» Ένα Διήγημα Ύμνος Στον Έρωτα, Τη Συντροφικότητα Και Το Θεσμό Της Οικογένειας.

Ο συγγραφέας Γιάννης Μάριος Μαράς κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ»σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Ισηγορία.

Σε αυτό το όμορφο διήγημα αφηγείται την αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού, του Μιχάλη και της Άννας, που έμεινε ο ένας στο πλευρό του άλλου για 45 ολόκληρα χρόνια αλλά δυστυχώς η ζωή επιφύλαξε στον καθένα ξεχωριστά, ένα άδοξο τέλος.

Όπως και ο ίδιος ο συγγραφέας αναφέρει «Το νέο μου βιβλίο αναφέρεται σε μια αληθινά συγκινητική ιστορία που θα σας κάνει να νιώσετε για πρώτη φορά το τί σημαίνει πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη. Είναι ένα βιβλίο «ύμνος» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στο θεσμό της οικογένειας. Μία ιστορία που πιστεύω πως θα αγγίξει τις καρδιές σας και θα σας κάνει να δείτε τον σύντροφο της ζωής σας με διαφορετική ματιά. Ένα βιβλίο βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, γιατί όπως ισχύει πάντα,η ίδια η ζωή γράφει τα πιο όμορφα και ενίοτε συγκλονιστικά σενάρια»

Μέχρι στιγμής ο Γιάννης Μάριος Μαράς έχει εκδώσει 13 βιβλία. Τα πιο πετυχημένα του είναι : «Το βλέμμα μέσα από τον καθρέφτη (2013), Το βουνό των μυστηρίων (2015), Αγκάθι στη Καρδιά (2015), Ο Δράκος της Μεσσηνίας (2016), Οι στιγμές μου με τον Στάθη (2017)».

Απόσπασμα από το βιβλίο :

«Άννα, σε παρακαλώ. Μην το κάνεις πιο δύσκολο. Εγώ λέω να βρεις ένα καλό παλικάρι και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Δεν θα βγει τίποτα με εμάς, το νιώθω.

Τότε η Άννα πιάνει με τα χέρια της το πρόσωπό του και τον κάνει να την κοιτάξει κατάματα.

-Όχι δεν θα συνεχίσω τη ζωή μου με άλλον. Με ακούς ; Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω. Και ξέρεις γιατί ;

– Γιατί ; Ρωτάει ο Μιχάλης.

– Γιατί μόνον εσένα αγαπάω, ψελλίζει και τον σφίγγει με λαχτάρα στην αγκαλιά της» 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue