Skip to main content
giannisefstathiousinedefxi f585b162

Γιάννης Ευσταθίου: Ο όμορφος, ο επαγγελματίας, ο φιλόζωος, ο άνθρωπος!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες και διαφημιστικά ως μοντέλο, έχει περπατήσει σε πασαρέλες με ρούχα διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών. Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μόδας και εκδηλώσεις αφιλοκερδώς για καλό σκοπό.

Έχει ανακηρυχτεί πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων τιμώντας την Ελληνική Σημαία, είναι πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των αυτοκινήτων μα πάνω απ΄όλα είναι Άνθρωπος με το Άλφα κεφαλαίο!

1 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟO Γιάννης Ευσταθίου σε φωτογράφιση

Αναφερόμαστε σε έναν νέο, ταλαντούχο, υπερδραστήριο, συνειδητοποιημένο και άκρως ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, τον Γιάννη Ευσταθίου! Ο Γιάννης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πετύχει να είναι πρώτος σε όποια δραστηριότητα με την οποία καταπιάνεται. Το αξιοσημείωτο είναι ότι πέρα των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων που απαιτούν πολύ χρόνο καθημερινά, ο Γιάννης ως εθελοντής και με δική του πρωτοβουλία δραστηριοποιείται σε θέματα φιλοζωικά και φιλανθρωπικά συνεχώς και πάντα!

Έχει ταχθεί κατά της χρήσης φυσικής γούνας και έχει υπογράψει την ανοιχτή επίσημη επιστολή της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας μαζί με μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας και χιλιάδες κόσμου. Καθημερινά φροντίζει δεκάδες αδέσποτα κυρίως της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας όπου διαμένει, συγκεντρώνει ανελλιπώς ζωοτροφές για να τα σιτίσει, φροντίζει για την ιατρική τους περίθαλψη και για τις υιοθεσίες τους και τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να βοηθήσει ακόμη περισσότερα αδέσποτα ζώα, φτιάχνει ο ίδιος πανέμορφα γατο/σκυλο κρεβάτια από λάστιχα αυτοκινήτων τα οποία ανταλλάσει με ζωοτροφές για τα αδέσποτα.

3 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Ο Γιάννης επίσης στέκεται πάντα και δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βοηθώντας τους με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώνει στο κατάστημά του με δική του πρωτοβουλία.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί ο κύριος Γιάννης Ευσταθίου μας απαντά σε ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον πολύπλευρο υπέροχο χαρακτήρα του:

 

ΧΠ: Πώς είναι η ζωή ενός νέου ανθρώπου με τόσες πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες καθημερινά?

Όταν έχεις  να κάνεις με τόσες διαφορετικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν, όσο δύσκολη και απαιτητική είναι η ζωή, σου δίνουν την δύναμη να συνεχίζεις και ξεχνάς κάθε σωματική και ψυχική κούραση στο τέλος της ημέρας.

2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΧΠ: Επαγγελματικά σας βρίσκουμε να ασχολείστε με εκ διαμέτρου διαφορετικά αντικείμενα. Πώς συνυπάρχουν οι δραστηριότητες αυτές?

Συνυπάρχουν διότι είμαι από τους τυχερούς που ότι κάνω στα επαγγελματικά μου τυχαίνει να το αγαπώ κιόλας. Θεωρώ πως είναι ευτύχημα για έναν άνθρωπο να αγαπάει την ή τις δουλειές του. Τότε μόνο το κάνει κανείς καλά και με διάρκεια.

ΧΠ: Καθημερινά παράγετε εθελοντικά πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο για ζώα και ανθρώπους. Μιλήστε μας γι αυτό σας παρακαλώ. Τι σας οδήγησε σε αυτό το δρόμο ?

Όταν βλέπεις πόσο σκληρή είναι η ζωή απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και στα αδέσποτα κυρίως ζώα και προσπαθείς να νιώσεις αυτό που νιώθουν εκείνοι ταυτόχρονα αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος προσπαθείς να βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Όταν πετυχαίνεις δε και το οποιοδήποτε, έστω μικρό θετικό αποτέλεσμα, τότε παίρνεις δύναμη για την επόμενη φορά!

ΧΠ: Έχετε αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη φιλοζωική δράση. Μιλήστε μας για τον αγώνα που κάνετε για τα δέσποτα ζώα αλλά και για τη δράση σας κατά της φυσικής γούνας.

Κάθε μέρα είναι διαφορετική στο κομμάτι εθελοντισμού, Τα αδέσποτα ζώα είναι δυστυχώς δημιούργημα του ανθρώπου και κάθε μέρα στην Ελλάδα γίνεται όλο και χειρότερη η κατάσταση αυτή. Από την μεριά μου απλά προσπαθώ να σώσω όσα μπορώ περισσότερα, άσχετα αν βοηθούν ελάχιστοι. Είναι λυπηρό εν έτοι 2020 να βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να φοράνε φυσική γούνα. Τραγικό και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και να μπει ένα οριστικό τέλος στον άγριο βασανισμό, στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και στη τόσο επώδυνη θανάτωση των γουνοφόρων ζώων. Όλος ο πλανήτης σιγά σιγά καταργεί τη φυσική γούνα, ακόμα και στην Ελλάδα γίνονται βήματα αλλά δυστυχώς μπροστά στο κέρδος δεν υπάρχει καμία ευαισθησία και καμία λογική!

10 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΑΤΟΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΑΤΟΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΧΠ: Το ανθρωπιστικό κομμάτι καταλαμβάνει μέρος των δραστηριοτήτων σας. Πιστεύετε πως στην Ελλάδα οι άνθρωποι βοηθούν πάντα ανιδιοτελώς?

Δυστυχώς ακόμα και σε αυτό είναι ελάχιστοι αυτοί που βοηθούν χωρίς αντάλλαγμα και όχι φυσικά γιατί δεν μπορούν αλλά δεν θέλουν.. (ακόμα και σε αυτό δεν υπάρχει δεν μπορώ). Η παροχή βοήθειας και η ανάγκη για αυτή τη παροχή πρέπει να βγαίνει από τη καρδιά και μετά από το μυαλό. Συνήθως και από τη πείρα μου θα πω ότι βοηθούν οι πιο καθημερινοί και απλοί άνθρωποι παρά εκείνοι που έχουν ακόμα πιο πολλές δυνατότητες, χρήμα και τρόπο. Πολλοί κοιτούν το «φαίνεσθαι» και ελάχιστοι είναι εκείνοι που προτάσσονται με αλτρουισμό.

ΧΠ: Από ιδία πείρα γνωρίζω ότι πάντα στέκεστε δίπλα σε όποιον ζητήσει τη βοήθειά σας. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους ή έχει και κάποιες άλλες παραμέτρους ?

Από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι ότι πάντα βοηθούσα όσους είχαν ανάγκη από ανθρώπους ζώα κτλ. Αυτό με γέμιζε. Σίγουρα όλο αυτό δυστυχώς εγκυμονεί κινδύνους διότι σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει αυτό που κάνω, ούτε που βοηθώ τα ζώα αλλά ούτε και τους ανθρώπους.. Μην με ρωτήσετε γιατι… Ρωτήστε τους ίδιους…

ΧΠ: Τα εξαιρετικά γατο/σκυλο κρεβάτια που δημιουργείτε πως θα μπορέσει κάποιος να τα αποκτήσει?

Όποιος ενδιαφέρεται για τα κρεβατάκια μπορεί να μου στείλει στο facebook  μήνυμα, απλά το μόνο που ζητώ είναι να έχει υπομονή γιατί απρόσμενα έχω πάρα πολλές παραγγελίες και ελάχιστο χρόνο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλω την υπομονή σας. Και με συνεννόηση με κάποιο μεταφορικό μέσο να γίνεται η παραλαβή. Για τα γακο/σκυλοκρεβατάκια ΔΕΝ ζητώ φυσικά χρήματα παρά μόνο ένα σακί ξηράς τροφής για τα αδέσποτα ζώα που φροντίζω εγώ και άλλοι εθελοντές.

9 ΓΑΤΟΚΡΕΒΑΤΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΓΑΤΟΚΡΕΒΑΤΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΧΠ: Ποιος είναι τελικά ο Γιάννης Ευσταθίου ?

Είναι ένας συνειδητοποιημένος, ευαίσθητος, απλός άνθρωπος που απλά δεν μπορεί να βλέπει την αδικία σε όλο τον κόσμο και γι’ αυτό προσπαθεί κάθε φορά να δίνει τα πάντα,  να δίνει χαρά και αυτό θα κάνει όσο έχει την υγεία του.

ΧΠ: Ποιο είναι το moto του Γιάννη ?

Όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο κόσμο, αρκεί να το θέλουμε!

 

Κύριε Ευσταθίου σας ευχαριστώ πολύ!

 

INFO:

Facebook: Giannis Efstathiou

Facebook page

facebook groups

 

4 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

5 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

 

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED