Γιατί “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και σας περιμένουμε όλους με μια μεγάλη αγκαλιά στην κοπή της πίτα μας!


22 Φεβ 2018

Σας περιμένουμε όλους με πολύ χαρά και αγάπη απλόχερα στην πίτα μας !!

 

«Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες υπάρχουν μόνο άνθρωποι» κι ένας σύλλογος το αποδεικνύει!

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2018, μια «χούφτα» ανθρώπων με Πρόεδρο την κυρία Αντώναρου, αποφάσισαν να γίνουν μια γροθιά, όχι για να «χτυπήσουν» το κατεστημένο αλλά για να βρουν τρόπους ώστε το κατεστημένο να «σεβαστεί» όσα αντιπροσωπεύει αυτή η γροθιά.

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 02 102

 

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 02 02 1

Κοινό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων ανθρώπων, η αγάπη κι ο σεβασμός στην ανθρώπινη ψυχή, σ’ όποιο σώμα κι αν βρίσκεται.

Οι  Σύλβια Αντώναρου, Άννα Τσιάλτα, Τάνια Νικολοπούλου, Μαίρη Σίμου και πολλοί ακόμη εθελοντές δίνουν τον δικό τους αγώνα για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ. Γιατί όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε γνωρίζουν καν τον όρο ΑΜΕΑ, πόσο μάλλον τα δικαιώματά τους.

Γιατί όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε γνωρίζουν καν τον όρο ΑΜΕΑ, πόσο μάλλον τα δικαιώματά τους.

Για αυτό λοιπόν 28/2/2018 σας περιμένουμε όλους να κόψουμε την πίτα μας και να σας ενημερώσουμε για το τι ετοιμάζουμε μέσα στο 2018 με πολύ χαρά !!

Η πρόσκληση σας περιλαμβάνει καφέ τσάι η αναψυκτικό και τα 5 ευρώ είναι για το μαγαζί που μας φιλοξενεί στον χώρο του !! ΄θΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΑΧΝΟΊ ΜΕ ΔΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ πωλούνται για 1 ευρώ και τα χρήματα θα τα δώσει ο Σύλλογος όπου υπάρχουν ανάγκες. Επίσης θα υπάρχει ένα πολύ όμορφο κουτί του Συλλόγου που ακόμα και τα 10 λεπτά που θα αφήσει κάποιος θα είναι χρήσιμα!!

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 02 pro

www.bizznews.gr wp content uploads 2018 02 185

Σας περιμένουμε όλους με πολύ χαρά και αγάπη απλόχερα στην πίτα μας !!

Όλοι Μαζί Μπορούμε !!

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε δίπλα μας !!!!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue