Ποιο Γνωστό Μοντέλο Είναι Λάτρης Του Ευ ζην Και Της Υγιεινής Διατροφής.

Η Στέλλα Δημητρίου καθημερινά επιλέγει τα Era του Κολωνακίου για τον take away καφέ της. Φανερά ανανεωμένη, η Στέλλα Δημητρίου είναι λάτρης του Ευ ζην και της υγιεινής διατροφής.

Η γεύση, η αφύπνιση των αισθήσεων και ο πειραματισμός, ανέκαθεν αποτελούσαν μερικές από τις πιο ευχάριστες παραμέτρους της ζωής και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του Ευ ζην, αυτούς που εκφράζουν την αγάπη για ποιότητα στις μικρές, καθημερινές τους απολαύσεις.

Τα καταστήματα ERA προσδίδουν νέες, πρωτόγνωρες διαστάσεις, σε μια νέα εποχή απόλαυσης μέσα από την απλότητα αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης. Ξηροί καρποί, βότανα και μπαχαρικά εκτίθενται σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, που διεγείρουν τις αισθήσεις και σας περιμένουν να ανακαλύψετε την ιστορία τους, την προέλευσή τους αλλά και την πληθώρα νέων, πρωτότυπων χρήσεών τους και συνταγών.

Μέσα από την πιο αυστηρή διαδικασία επιλογής και συντήρησης, ως άλλα γευστικά διαμάντια τα δώρα της φύσης επιλέγονται για να συνδυαστούν με αποστάγματα, κρασί, για να κλείσουν ένα γεύμα ή για να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συνταγές μαγειρικής με την υπογραφή γνωστών Chef, οι οποίες σύντομα θα διατίθενται και αυτές στους χώρους του καταστήματος. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue