Skip to main content
sinedefxi greys antoniou e50dca0a

Γκρέυς Αντωνίου: Η γυναίκα που κατέκτησε την επιτυχία μέσα από την αισιοδοξία και το θάρρος!

Η Γκρέυς Αντωνίου είναι μια υπέροχη γυναίκα. Απλή, χαμογελαστή με ένα μεγάλο βιογραφικό, αλλά και μια μεγάλη αγκαλιά να χωρέσει όλον τον κόσμο με την θετικότητά της.
Έχει πολλαπλούς ρόλους, όπως άλλωστε οι περισσότερες γυναίκες της σημερινή εποχής, είναι επιχειρηματίας, μαμά, σύζυγος και αρκετούς άλλους.
Εμείς την “ξεμοναχιάσαμε” στο αγαπημένο της στέκι, στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά και απολαύσαμε μια εφ’ όλης ύλης συζήτηση μαζί της. Άλλωστε τέτοιες γυναίκες είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Γεννήθηκε στη Μανίλα στις Φιλιππίνες, όμως η αγάπη της για τον σύζυγό της την έκανε να έρθει στην Ελλάδα.

Η οικογένεια της απαρατίζεται από 6 υπέροχα παιδιά, έμπνευση για εκείνη, καθώς όπως μας εκμυστηρεύτηκε, από πολύ μικρή ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, και όπως έγινε. Όπως μας τόνισε όμως, σε όλο αυτό το εγχείρημα τόσο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι, μεγάλο ρόλο έχει παίξει ο σύζυγός της, ο οποίος πάντα είναι δίπλα της την ενθαρρύνει, την στηρίζει, την εμπιστεύεται και την σπρώχνει να κάνει πραγματικότητα το επόμενο της όνειρο!

DSC00058 Edit scaled

Είναι μια πολυτάλαντη γυναίκα με πολλές διαφορετικές επαγγελματικές πτυχές, καθώς δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό τομέα, στην εστίαση, στο catering, στην διοργάνωση εκδηλώσεων και στον κατασκευαστικό τομέα.

Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της είναι αφιερωμένο στα ζώα και ειδικά τα άλογα, καθώς δεν κρύβει την αγάπη της για αυτά και είναι και μια καταπληκτική ιππεύτρια.  Την αγάπη αυτή την έχει υιοθετήση φυσικά όλη η οικόγενεια από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Για αυτό τον λόγο δημιούργησαν έναν εκπληκτικό χώρο για μικρούς και μεγάλους τον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά. Αρχικά, ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο για το ζευγάρι και ο χώρος όπου μπορούσαν να διασκεδάσουν τα παιδιά με ασφάλεια κοντά στην φύση και τα ζώα μέχρι που αποφάσισαν να μοιραστούν αυτή την αγάπη και γαλήνη που ένιωθαν με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ως γυναίκες την ρωτήσαμε πως βλέπει την σημερινή γυναίκα και μας είπε: «είναι μια γυναίκα με όραμα, ανεξάρτητη, δημιουργική, αισιόδοξη και πιο δυνατή από ποτέ».

DSC00157 2 scaled

Οι ανθρώπινες σχέσεις για εκείνη παίζουν μεγάλο ρόλο. Όπως λέει, είναι δύσκολες, θέλουν πολύ δουλειά για να αναπτυχθούν και να κρατηθούν, για αυτό χρειάζεται ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Μέσα από τον ανταγωνισμό που έχει νιώσει στην χώρα μας, αναφέρει ότι  ο ανταγωνισμός υπάρχει παντού, σε όποιο μέρος και αν είσαι, είναι στη φύση του ανθρώπου και δεν το θεωρεί κακό ίσα ίσα αυτό την κάνει πιο δυνατή.

Ρωτώντας της εάν θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της μας απάντησε: «Μα είμαι στην πατρίδα μου.»

DSC00331 Edit scaled

Πόσο δύσκολο ή εύκολο όμως είναι  στην σημερινή κοινωνία να είσαι γυναίκα; Από την δική της ματιά, όλο το βάρος πέφτει στην γυναίκα, αν και πλέον οι γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες, δεν παύουν οι ευθύνες να είναι μεγάλες για να κρατήσουν την οικογένεια, να ανταπεξέλθουν επαγγελματικά και να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους. Είναι δύσκολος συνδυασμός, αλλά όχι ανέφικτος.

Στο εδώ και τώρα δεν θα ήθελε να αλλάξει κάτι, το μόνο που θα ήθελε είναι να βελτιώνεται προς το καλύτερο ώστε να μπορεί να προσφέρει παραπάνω στους γύρω της και κυρίως να έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

DSC00246 scaled

Ένα χρόνο και κάτι μετά από την έναρξη της πανδημίας η Γκρέυς μας λέει ότι αυτό την έχει αλλάξει. Εκτιμάει περισσότερο αυτά που μέχρι πρότινος θεωρούσε δεδομένα, γιατί τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Νιώθει να εκτιμάει πιο πολύ την ζωή γιατί τελικά είναι όντως μικρή.

Μέσα από αυτή την συνέντευξη στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες αλλά και στους ανθρώπους γενικά: «Όλοι πρέπει να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι γιατί έτσι μόνο θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Και μην ξεχνάμε, ότι τα όνειρα είναι οι στόχοι και χωρίς στόχους δεν εξελισσόμαστε»

Η Γκρέυς Αντωνίου είναι η ιδιοκτήτρια του Royalty Hotels Athens!

DSC00433 Edit 5 scaled

Τζένη Οικονόμου-Τάνια Νικολοπούλου-Ελένη Αντωνιάδου-Γκρέυς Αντωνίου

Συνέντευξη likewoman.gr
Φωτογραφίες: p.diakrousis
Ρούχα: miltos couture
Κοσμήματα: Thania Iordanidou
Χώρος φωτογράφησης: Ιππικός Όμιλος Κουβαρά

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED