Γυμνάστε τα μάγουλά σας χωρίς να το ξέρετε!

Γυμνάστε τα μάγουλά σας χωρίς να το ξέρετε! ?️‍♂️?️‍♀️

Φουσκώνετε μπαλόνια; Χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα; Μασάτε τσίχλα; Τουλάχιστον ξεφυσάτε στα δύσκολα; Από αυτές τις συνήθειες σας συνιστούμε να τις αποκτήσετε… όλες! Στην κυριολεκτική τους εφαρμογή, για τους λόγους που ήδη ξέρετε. Στη… μεταφορική, για να ανορθώσετε τα μάγουλα σας και να τα καταστήσετε «σφριγηλά ωσάν βερύκοκα»! Μ΄ άλλα λόγια, τις κινήσεις αυτές (φουσκώνω, γεμίζω αέρα και τον μεταφέρω, μασάω, φυσάω) με όποια σειρά και καλή συχνότητα κι αν τις εντάξετε στην καθημερινότητά σας αποτελούν μια έξοχη #FaceYoga προθέρμανση.

 

Αλεξάνδρα Βεκιάρη Face Yoga Specialist

H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια έχει κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.

Μπορείτε να την βρείτε στο facebook να την ρωτήσετε ότι θέλετε για να αποκτήσετε ένα λαμπερό, σφιχτό και υγειές πρόσωπο αλλά και να την ακολουθήσετε στα καταπληκτικά σεμινάρια που κάνει!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue