Η Active συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Μέριμνας VOUCHER 200€


27 Απρ 2021

Από τις 5 Απριλίου έχει ανοίξει η Πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας www.digital-access.gov.gr όπου οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για την έκδοση του voucher 200€.

Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher που δίνεται στις οικογένειες που το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης, καθώς και η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και στην περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Η Active Computer Systems Α.Ε. έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν οι δικαιούχοι να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Online καταστήματος της www.eactive.gr χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή αν επιλέξουν προϊόντα που αντιστοιχούν στην αξία του voucher, ή καταβάλλοντας την διαφορά αν επιλέξουν προϊόντα μεγαλύτερης αξίας (άνω των 200€).

Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και τηλεφωνικά τους δικαιούχους στο 210 65 77 980, ώστε να επιλέξουν το σωστό προϊόν για την ανάγκη του κάθε μαθητή.

Σελίδα προϊόντων :  www.eactive.gr

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue