Η Βασίλισσα Των Χριστουγέννων Mariah Carey Γιορτάζει Με Διάσημους Φίλους Της Για Καλό Σκοπό

Είναι σίγουρα η εποχή της και πιο συγκεκριμένα η ημέρα που γιορτάζει ολόκληρο το σύμπαν γύρω της. Η Mariah Carey έχει κερδίσει τον τίτλο “Η Βασίλισσα Των Χριστουγέννων” επάξια και με αφορμή το Anniversary του διάσημου τραγουδιού της “All I Want For Christmas Is You” και την κυκλοφορία του νέου της video clip, αποφάσισε να κάνει και κάτι ακόμη για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή των Χριστουγέννων, η Mariah δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα video το οποίο δείχνει πολλούς αγαπημένους celebrities να τραγουδούν το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι. 

Από τις Katy Perry, Kim Kardashian, Ariana Grande, μέχρι τους James Corden, Ryan Reynolds, Snoop Dogg, αλλά και τη Cindy Lauper, τον John Travolta και δεκάδες άλλους σταρ σε αυτό το βίντεο η… παρέλαση celebrities είναι απλά ατελείωτη! Και οι διάσημοι φίλοι της Mariah δεν έκατσαν να τραγουδήσουν μπροστά στην κάμερα το διάσημο τραγούδι χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Όσοι θα παρακολουθήσεις στο video που ακολουθεί, ανακοίνωσαν πως την ημέρα των Χριστουγέννων θα δώσουν ένα διόλου μικρό ποσό ως δωρεά σε ιδρύματα που βοηθούν απόρους ή ανθρώπους που δεν κατάφεραν να κάνουν Χριστούγεννα όπως ήθελαν. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue