Η Κάρα Ντελεβίν μας δείχνει το διασκεδαστικό γεμάτο θησαυρούς σπίτι της!

Το διάσημο 28χρονο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν, άνοιξε το σπίτι της στο Λος Άντζελες  και το εσωτερικό του είναι εξίσου παιχνιδιάρικο και μοναδικό όσο δεν φαντάζεστε!

Η Ντελεβίν εξηγεί ότι έφτιαξε ένα παιδότοπο για μεγάλους με πολλά και διαφορετικά δωμάτια ανάλογα μα την διάθεση.

Ανάμεσα στα πολύχρωμα δωμάτια και τις μυστικές πόρτες αποκαλύπτει ένα ροζ τούνελ στο σχήμα ενός γυναικείου κόλπου.

Το «playhouse για ενήλικες», όπως το αποκαλεί, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Νικολό Μπίνι στο Λος Άντζελες, θυμίζει αγγλική έξοχη και δίνει μεγάλη έμφαση στη φύση, που φαίνεται από την διακόσμηση, τα γλυπτά πουλιών, και τα αμέτρητα φυτά εσωτερικού χώρου να μετατρέπουν τον χώρο σε πραγματική ζούγκλα.

Το κάθε δωμάτιο έχει και ένα διαφορετικό θέμα και φιλοξενεί strip poll, ένα κόκκινο δωμάτιο με ρουλέτα και χαρτιά και περιλαμβάνει και διάφορα μυστικά μονοπάτια. Υπάρχει επίσης αίθουσα κοστουμιών για φανταχτερά πάρτι, τραμπολίνο δίπλα στην πισίνα και ότι άλλα διασκεστικά παιχνίδια μπορείτε να φανταστείτε.

Η εξοχική κατοικία σε αγγλικό στυλ, χτίστηκε το 1941 για την οικογένεια Von der Ahe, ιδρυτές της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Vons. Λέγεται ότι σε αυτό το σπίτι έχει φιλοξηνηθεί ο Πάπας Ιωάννη Παύλο Β’ όταν είχε επισκεφθεί το Λος Άντζελες το 1987.

Το μοντέλο και ηθοποιός δεν παραλείπει να πει ότι: «Μπαίνω σε αυτό το τούνελ για να σκεφτώ και να δημιουργήσω. Αυτό το τούνελ μου δίνει έμπευση».

Η Κάρα έχει ένα δωμάτιο που το αποκαλεί ροζ παλάτι και υπάρχει μία κούνια στην μέση.

Η κουζίνα της είναι σε μπλε χρώμα και όπως αποκαλείπτει δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ λόγο της πανδημίας.

Όταν έρχονται οι φίλοι μου, υπάρχει μια ευχάριστη αναστάτωση. Είναι σαν μια εσωτερική/εξωτερική παιδική χαρά σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», λέει.

«Το νόημα αυτού του σπιτιού είναι να μην μεγαλώνεις ποτέ» συμπληρώνει «Πάντα να διατηρείς κάποιο είδος παιδικής αθωότητας ή χαράς ή απλώς την ανάγκη για διασκέδαση».

Στην αίθουσα παιχνιδιού διαθέτει ότι μπορείτε να φανταστείτε, καθώς και ένα φλιπεράκι Playboy ενώ παραδέχεται ότι ο «Χιου Χέφνερ είναι μια μεγάλη έμπνευση γι’ αυτό το σπίτι. Είναι το δικό μου αρχοντικό Playboy».

Το σπίτι της χρησιμεύει επίσης ως μουσείο για τα πιο αγαπημένα της πράγματα, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας μουσικής με μια κιθάρα Chanel που της χάρισε ο αείμνηστος Karl Lagerfeld και μια άλλη κιθάρα με την υπογραφή του θρύλου της μουσικής David Bowie. Ενώ μερικοί μπορεί να πιστεύουν ότι είναι περισσότερο ένα funhouse παρά σπίτι, η Ντελεβίν λέει: «Εξακολουθεί να θυμίζει σπίτι» λέει. «Έχει την κατάλληλη τραπεζαρία, σαλόνι και μια υπέροχη κουζίνα. Αλλά είναι επίσης και ένα είδος ταξιδιού. Όσο πιο βαθιά μπαίνεις, τόσο περισσότερους θησαυρούς ανακαλύπτεις»

 

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue