Skip to main content
CARLO DALI 40f817ba

Η CARLO DALI δημιουργεί μια συλλεκτική σειρά εμπνευσμένη από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

Με απόλυτο σεβασμό στις ρίζες και την ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού η CARLO DALI εμπνεύστηκε από την συμπλήρωση των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Δημιούργησε μία συλλεκτική σειρά αρωμάτων και ρολογιών με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και τεχνολογίας που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας αλλά και της παράδοσης.

Με έμπνευση από άχρονες μνήμες, σύμβολα και μνημεία που αντιστέκονται στον ανηλεή χρόνο άφθαρτα έως σήμερα και αποτελούν ιερό διακύβευμα του αγώνα για την ελευθερία και την εθνική μας ταυτότητα, τα ρολόγια και τα αρώματα της σειράς GREECE 2021, σχεδιάστηκαν και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Ήδη πολλοί λάτρεις της Ελλάδας, του Ελληνικού πολιτισμού και της CARLO DALI από όλον τον κόσμο, έχουν αποκτήσει και λατρέψει τη σειρά GREECE 2021.Με τα ρολόγια και τα αρώματα της συλλεκτικής σειράς, φορούν περήφανα την κληρονομιά και τον μύθο της χώρας που δίνει πρώτη τα φώτα της στην ανθρωπότητα.

3

Με μία φωτογράφιση ύμνο στο ελληνικό φως, την Πολιτιστική και Ιστορική Κληρονομιά της Ελλάδας,  πηγή ζωής διαχρονικού θαυμασμού ανά τον κόσμο, η CARLO DALI  με τη σειρά GREECE 2021 πρωτοστατεί με δύναμη ψυχής και αποτυπώνει με σύγχρονο εικαστικό τρόπο το μήνυμα ελευθερίας  για την επιστροφή στην πολυπόθητη ευμετάβλητη κανονικότητα που τόσο επιθυμούμε.

8

Εξερευνήστε τα 12 νέα αρώματα της συλλογής σε υπέροχο λευκό μπουκάλι, με αρωματικές νότες που θυμίζουν Ελλάδα, τολμηρά και αισθησιακά με μια εκρηκτική αίσθηση ελευθερίας που προσδίδει έναν απόλυτα σέξι και σαγηνευτικό χαρακτήρα χωρίς φύλλο. Μια οσφρητική εμπειρία που κρύβεται σε μυστικές συνταγές και τις αρωματικές αντιθέσεις μεταξύ τολμηρού αισθησιασμού και παιχνιδιάρικου χαμόγελου.

Με τη διακριτική πολυτέλεια της CARLO DALI ανά χείρας, τα ρολόγια  GREECE 2021, οι μοναδικοί χρονογράφοι της συλλεκτικής αυτής σειράς, με χρώματα από την θάλασσα και τη στεριά της Ελλάδας, θα σας μαγνητίσουν με την πρώτη ματιά. Διαθέτουν άριστη τεχνολογία και την μοναδική 20ετή εγγύηση παγκοσμίως.

1

Η CARLO DALI με έδρα το Λονδίνο κατακτά τον κόσμο με παραρτήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Αθήνα και με τοποθετήσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, διεθνή πολυκαταστήματα και concept boutiques, στοχεύει να ικανοποιεί όλο και περισσότερο το καταναλωτικό της κοινό.

4

Η CARLO DALI  με τη σειρά GREECE 2021 στοχεύει να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής για την ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και του Τουρισμού σε  όλη την υφήλιο, προσβλέποντας σε μία συνεργασία με τους αρμόδιους ελληνικούς φορείς.

Δείτε τη συλλογή CARLO DALI  GREECE 2021 στο www.CarloDali.com

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED