Skip to main content
dreamteam art 934b724d

Η DREAMTEAM βρίσκει διέξοδο για τους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους και παρουσιάζει την “PRIVE ART vol. 2”

Ο Πολιτιστικός Φορέας DREAMTEAM πιστός πάντα στους στόχους του #giaenankaliterokosmo, έχοντας ως γνώμονα την ασταμάτητη προαγωγή του Πολιτισμού, των Τεχνών και των Καλλιτεχνών και ύστερα την επιτυχία της πρώτης αντίστοιχης δράσης, πραγματοποιεί τη δεύτερη PRIVE παρουσίαση Τέχνης…σε πραγματικό χρόνο και τόπο!

10

Σε μία περίοδο όπου κυριαρχεί η δημιουργία κεκλεισμένων των θυρών και επικρατεί καλλιτεχνική δίψα, η DREAMTEAM βρίσκει διέξοδο για τους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους και παρουσιάζει την PRIVE ART vol. 2, σε έναν πολυτελή χώρο των βορείων προαστίων της Αττικής, στη Δροσιά και συγκεκριμένα στα TΕΟ Hair Design Δροσιάς που ανοίγουν τη πόρτα στην Τέχνη, αποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες τους.

11

Η παρουσίαση θα διαρκέσει 17 ημέρες, από τις 26 Απριλίου (Μ. Δευτέρα) έως τις 12 Μαίου 2021. Η Τέχνη ταξιδεύει χωρίς όρια και έτσι 25 Καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα τους σε ένα χώρο διαφορετικό και σε κοινό που όπως όλοι λαχταρά γι’ αυτή!

9 1

Δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας και του brand του χώρου που θα φιλοξενήσει την PRIVE ART vol. 2 by DREAMTEAM, οι συμμετέχοντες δημιουργοί έχουν το αντίστοιχο πλεονέκτημα της προβολής των καλλιτεχνημάτων τους. Το θέμα είναι ελεύθερο και η παρουσίαση Τέχνης θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, υψηλής ραπτικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, ψηφιδωτού, μικτής τεχνικής  και κοσμήματος & ειδικών κατασκευών – διακοσμητικής.

8 1

Παρουσιάζονται οι εικαστικοί:

7 2

ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΙΚΗ – ΑΡΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΡΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ – ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΣΥΛΒΙΑ – ΓΚΟΥΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΓΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΥ – ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΛΩΡΑ – ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΛΙΩΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ( ANDRIANO.ARTE) –  ΜΑΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ΟΛΓΑ – ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΠΕΓΚΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ – ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΠΗ – ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΠΑΓΩΝΗ ΣΟΦΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΗΣ – ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΤΣΙΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΑ – ΨΑΛΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4 5

Σε αυτή τη πολύ ιδιαίτερη και prive παρουσίαση δημιουργιών και με οδηγό την πεποίθηση πως κάθε έργο δημιουργείται και εκτίθεται στο κοινό για το…κοινό,  οι πελάτες των TEO Hair Design Δροσιάς θα μπορούν να ψηφίζουν για τη καλύτερη κατά την κρίση τους δημιουργία και έτσι στο τέλος της δράσης θα απονεμηθεί το «Βραβείο Κοινού» στον νικητή καλλιτέχνη, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποκομίσει την ζητούμενη επιβεβαίωση, χαρά και όμορφα δώρα !

5 4

Στο κανάλι YouTube της Dreamteam μπορείτε να δείτε όλα τα έργα που παρουσιάζονται:

Όπως μέσα από κάθε διοργάνωση της Dreamteam, έτσι και μέσα από τη PRIVE ART 2, υποστηρίζεται η κοινωνική δράση του Φορέα που είναι η παραγωγή του υφασμάτινου χειροποίητου παιχνιδιού #oneiraki προκειμένου να δώσει χαρά σε παιδιά!

3 5

Η PRIVE ART EXHIBITION 1, λόγω των μέτρων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό του covid-19 θα λειτουργεί ΜΟΝΟ για τους προγραμματισμένους πελάτες των TEO Hair Design Δροσιάς κατά την παροχή των υπηρεσιών, τις ώρες λειτουργίας του χώρου, από Δευτέρα έως Σάββατο. (δλδ η έκθεση δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό κατά τη κλασσική και συνήθη έννοια.)

6 2

Στο χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιβάλει η Γ.Γ.Π.Π. για την καταπολέμηση της πανδημίας και η εξυπηρέτηση των πελατών πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού.

(Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε επισκέπτες πλην των πελατών προς εξυπηρέτηση)

2 9

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για τη στήριξη!

«Η Dreamteam αναδεικνύει τον Πολιτισμό και την Τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλονκαι στα ζώα για έναν καλύτερο κόσμο!»

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr

www.dreamteam.org.gr

PRIVE ART II SOCIAL ΑΦΙΣΑ FLYERSTEO HAIR DESIGN ΔΡΟΣΙΑΣ: Λ. ΣΤΑΜΑΤΑΣ 1 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RECENT

RELATED