Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F01%252Flikewomangr gynaika zografiki ilias mathepoulos 1

Η δύναμη της Αλληλεγγύης στην Τέχνη

Ο Ματθαιόπουλος Ηλίας ζωγραφίζει και για την Κιβωτό του Κόσμου.

Επιλέξτε σε ενδεικτικό αντίτιμο συνεισφέροντας.

Ο Ηλία Ματθαιόπουλος για άλλη μια φορά δείχνει την αγάπη του για τον συνάνθρωπο, καθώς αναλαμβάνει ζωγραφικά πορτρέτα, «Μπούστου» και «Τριών τετάρτων», «ανφάς» και «προφίλ», διαστάσεων περίπου 0,40 Χ 0,60 (ανάλογα του θέματος) σε τελαρωμένο βαμβακερό καμβά, για εσάς ή τους αγαπημένους σας, στην συμβολική αμοιβή των 100 ευρώ.

Για κάθε έργο που θα παραγγείλετε το 20% των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου!

Η προσφορά αφορά ΜΟΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΑ, της αρεσκείας σας, θα διαρκέσει αποκλειστικά 2 μήνες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για τον χρόνο υλοποίησης και αποπεράτωσης του κάθε έργου θα υπάρχει συνεννόηση με τον κάθε ενδιαφερόμενο και τα έξοδα αποστολής του κάθε έργου θα επιβαρύνουν τον παραγγελιοδότη.

Προτείνετε προκαταβολή του ½ της τιμής του έργου, σε λογαριασμό τραπέζης, ενδιάμεσα θα βλέπετε το πρόπλασμα και εξόφληση πριν την παράδοση.
Μαζί με το έργο, θα έχετε και την εγγύηση ότι λαμβάνετε ένα καλλιτεχνικό προϊόν, κατασκευασμένο με καλής ποιότητας υλικά και το πιστοποιητικό γνησιότητος του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε με messenger ή e-mail τη φωτογραφία που προτιμάτε και θα σας αποσταλεί το ζωγραφισμένο έργο.

Μια πρωτοβουλία που επιτρέπει την προσβασιμότητα σε έργα τέχνης, τις επιρροές στη συνύπαρξη, την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση, στα χρόνια της κρίσης, την ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες ,ειδικά για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά ενδεικτικά πορτρέτα.
Για οποιονδήποτε τύπο άλλου πορτρέτου, πέραν της προσφοράς, η τιμή κατόπιν συνεννόησης.

Λίγα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου:
Η Κιβωτός του Κόσμου με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη.
Στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.
Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.
Διαθέτει έντεκα σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών, όπου μένουν 250 παιδιά κατόπιν εισαγγελικής εντολής κι ανάθεσης της επιμέλειας, στην Αθήνα, στην Άνοιξη Αττικής, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, στο Βόλο (2), στη Χίο και στην Καλαμάτα.
Λειτουργεί το βραβευμένο πρόγραμμα (από το GENE) των γεωργικών τους σχολείων, ένα καινοτόμο παιδαγωγικό θεραπευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους 16 έως 18 χρονών.
Επίσης, στο κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες – 400 παιδιά με σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση,
με στόχο την κινητοποίηση των γονέων να αναλάβουν υπεύθυνα τον γονεϊκό ρόλο τους.
Για το έργο της έχει βραβευθεί από την πολιτεία (Ακαδημία Αθηνών) και το εξωτερικό (βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018)
κι έχει πιστοποιηθεί από το κράτος (ΕΚΚΑ – ΥΕΚΑ) ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
Μη Κερδοσκοπικός Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους
Οργανισμός Ειδικής 10442
Κολωνός – Αθήνα
Μέριμνας και Προστασίας Τηλ. & Fax
210.5141935, Τηλ.
210 5141953
Μητέρας και Παιδιού
www.kivotostoukosmou.org

likewomangr agoria zografiki 1

likewomangr gynaika zografiki 1

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED