Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F06%2Feklipsi 10 iouniou

Η έκλειψη της ουτοπίας στις 10 Ιουνίου | Αυτή η έκλειψη άλλα τάζει κι άλλα θα δώσει

Θα ξεχορταριάσει το τοπίο άραγε ή τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμα περισσότερο? Ιδού η απορία.

Δουλειά της έκλειψης είναι να φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που είχαμε κρύψει κάτω από το  τραπέζι έτσι ώστε να δοθούν λύσεις και να κλείσουμε κύκλους και στη πορεία να ανοίξουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας.

Τα γεγονότα που αναμοχλεύει είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας.

Αυτή η έκλειψη όμως άλλα τάζει κι άλλα θα δώσει οπότε χρειάζεται την προσοχή μας για να μην πέσουμε θύματα των καταστάσεων που θα δημιουργηθούν.

Προμηνύει νέα ξεκινήματα , συζητήσεις για επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα για τα οποία όμως καλό θα ήταν να μην δώσουμε υποσχέσεις γιατί δε πρόκειται να τις τηρήσουμε αλλά κι αν μας υποσχεθούν το οτιδήποτε να ξέρουμε ότι δε πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Η ψευτιά, η εξαπάτηση, η σύγχυση, τα μεγάλα λόγια, οι ακυρώσεις, η παρεξήγηση, η κλεψιά υλική ή πνευματική έχουν τη τιμητική τους.

Καθόλου καλή περίοδο για συμφωνίες, υπογραφές, νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Τυχόν νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται καθώς ο άλλος δε θα είναι διαθέσιμος και δε θα μας το πεί ή γενικότερα δε θα είναι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι μας.

Προσοχή σε όσους θα ταξιδέψουν καθώς εμπόδια θα παρουσιαστούν.

Βλάβες σε συσκευές αλλά και σε μεταφορικά μέσα θα υπάρξουν.

Αφήστε τα τιμαλφή σας σε ασφαλές μέρος για να μην τα κλαίτε αργότερα.

Και το σημαντικότερο μην αγνοήσουμε τυχόν θέματα υγείας καθώς μολύνσεις θα έχουν έξαρση.

Δίδυμοι γεννημένοι 9-15/6

Παρθένοι 11-17/9

Τοξότες 11-17/12

Ιχθύες 9-15/3

Τα μάτια σας 124…ότι συμβεί θα έχει μια δόση υπερβολής και καθόλου μα καθόλου γείωση.

Ας δούμε πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά (διαβάζουμε πάντα και τον ωροσκόπο)

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις ,συμφωνίες, υπογραφές αφήστε τα για αργότερα που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς αλλά και σε βλάβες του μεταφορικού σας μέσου…όχι καλή περίοδο για αγορές ηλεκτρονικών συσκευών και αυτοκινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας επηρεάζονται με αυτή την έκλειψη οπότε αποφύγετε συμφωνίες τέτοιου είδους . Υποσχέσεις  θα πέσουν στο κενό εν καιρώ και πιστέψτε τα μισά από όσα χρήματα σας τάξουν. Θα κλονιστεί και η αυτοπεποίθησή σας και ίσως αισθανθείτε εκτεθειμένοι και ανασφαλής.

Κάποιοι θα χάσουν και χρήματα γιατί θα πέσουν θύματα απατεώνων ή κλοπής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας αλλά και τις δυνάμεις σας γιατί θα μπείτε στη  διαδικασία να

κάνετε εκκινήσεις ,συζητήσεις, ,διαβουλεύσεις  οι οποίες θα σας πετάξουν έξω γιατί δε θα κάνετε σωστές εκτιμήσεις .Επίσης αποφύγετε αλλαγές εμφάνισης αυτή τη περίοδο γιατί θα απογοητευτείτε. Άτομα που μπαίνουν στο περιβάλλον σας δεν έχουν αγνές προθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσωτερικά θα λειτουργήσει αυτή η έκλειψη για εσάς καθώς θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα και θα κλείσετε κάποιους  κύκλους. Θα θελήσετε να νιώσετε ανανεωμένοι ψυχικά και θα αποβάλλετε κάθε είδους σκουπίδια από κοντά σας .Προσοχή βέβαια κι εσείς στις εκτιμήσεις σας γιατί θα πέσετε έξω και  θα αποβάλλετε άλλα αντί άλλων. Τα λόγια πίσω από τη πλάτη σας θα δώσουν και θα πάρουν και θα επηρεάσουν την δημόσια εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Eυκαιρίες θα φέρει η έκλειψη για εσάς αλλά θέλω τις κεραίες σας σε εγρήγορση. Νέοι στόχοι , ταξίδια, συνεργασίες ,ενάρξεις που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο,  ένας κύκλος φιλικός που μεγαλώνει,  για κάποιους μια νέα σχέση κάπου ξεπροβάλλει  αλλά η ακύρωση των σχεδίων είναι σε πρώτο πλάνο. Επίσης μπορεί να σας προταθεί κάτι στο οποίο δε θα μπορέσετε να είστε συνεπής.

Αν κάτι από όλα αυτά σας ενδιαφέρει αφήστε το για αργότερα αν βέβαια εξακολουθεί και ισχύει .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο προσκήνιο θέματα καριέρας ή ένα πρότζεκτ που είχε συζητηθεί στο παρελθόν επανέρχεται αλλά και πάλι κρατήστε μικρό καλάθι γιατί κάποιος θέλει να σας βάλει τρικλοποδιά .Προσοχή λοιπόν μην εκτεθείτε ή θεωρήσετε ότι μετά από εσάς το χάος γιατί αυτή τη περίοδο ότι αναλάβετε δε θα βγει προς όφελός σας. Άτομα εξουσίας δεν έχουν και την καλύτερη εντύπωση για εσάς .

ΖΥΓΟΣ

Σπουδές  που είχαν μείνει στη μέση , δικαστικές υποθέσεις από το παρελθόν , θέματα-επαφές- σχέσεις από το εξωτερικό αλλά  και  ταξίδια ανακινεί η έκλειψη για εσάς. Ότι θέμα κι αν σας βγάλει θα έχει το κόστος του γιατί δε θα τα ζυγίσετε σωστά τα πράγματα. Η εξαπάτηση αλλά και η ακύρωση θα δώσει και θα πάρει και καλό θα ήταν να μην πέσετε σε πλάνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανασφάλειες και φόβοι θα σας βγουν αυτή τη περίοδο και καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια ειδικού ώστε να τους ξεπεράσετε.

Καθόλου καλή περίοδο για επενδύσεις κι αν μπείτε στη διαδικασία να διευθετήσετε χρέη να ξέρετε πως δε θα μπορέσετε να τηρήσετε τον διακανονισμό. Κληρονομικά θέματα  κρύβουν παγίδες αλλά και ο σύντροφό σας κάτι σας κρύβει σχετικά με τα οικονομικά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

O κάθε σημαντικός άλλος της ζωή σας θα νιώσετε πως σας παραπλανά και δεν είναι περίοδος που θα πρέπει να πιστέψετε ότι σας λέει. Θα σας θολώσει τα νερά ώστε να μην αποκαλυφθούν τα σχέδια του. Αν τώρα ξεκινήσετε μια σχέση ή μπείτε σε διαδικασία συμβίωσης να ξέρετε ότι δε θα πάει μακριά η βαλίτσα. Καθόλου καλή εποχή για επιλογή συνεργατών ή δικηγόρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακά θέματα αλλά και καθημερινότητας φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη. Κάτι νέο ξεκινά που πιθανόν έχει συζητηθεί και στο παρελθόν χωρίς όμως να υπόσχεται μακροβιότητα γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως σας τα είπαν.

Υφιστάμενοι σας συζητούν και όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Προσοχή σε μολύνσεις και μικρόβια, θα νιώθετε αδύναμοι κι αν σας προκύψει κι άλλο θέμα υγείας πάρτε και μια δεύτερη γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδίδεστε στο φλερτ χωρίς διάκριση αλλά η περίοδο αυτή θα φέρει κοντά σας ότι πιο άκυρο .

Καλή περίοδο μόνο για καλλιτεχνικά χόμπι αν έχετε .

Όσοι έχετε παιδιά θα σας απασχολήσουν τα θέματα τους τα οποία κρύβουν μια απογοήτευση κι αν δε νιώσετε έτσι να ξέρετε απλά ότι ξέρετε τη μισή αλήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν τα οποία πιθανό να σας στεναχωρήσουν.

Μην μπείτε σε διαδικασία να λύσετε σοβαρά θέματα με πρόσωπα της οικογένειας γιατί θα παρεξηγηθείτε. Κάποιοι θα χρειαστεί να συμπαρασταθούν σε γονείς που θα θέλουν τη βοήθεια τους . Ζημιές σε οικιακές συσκευές είναι στο πρόγραμμα.

Αποφύγετε ότι έχει να κάνει με αγορά σπιτιού, μετακόμιση ,κληρονομικά, ακίνητη περιουσία συγκατοίκηση.

 

 

 

 

 

 

RECENT

RELATED