Η Επιστήμη Σου Λέει Να Τρως Πολύ Σκόρδο

Το σκόρδο χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Όμως, το σκόρδο, χάρη στη χαρακτηριστική γεύση και οσμή του, έχει φανατικούς φίλους και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς.

 Όπως είναι φυσικό, η επιστήμη ανακαλύπτει νέα οφέλη του σκόρδου για την ανθρώπινη υγεία και ευεξία, ικανά να πείσουν ακόμα και όσους μισούν το σκόρδο. Ας δούμε λοιπόν γιατί πρέπει να προσθέσεις το σκόρδο στην καθημερινή σου διατροφή…

Βέβαια, ένα  αρνητικό της κατανάλωσης σκόρδου είναι η δυσάρεστη οσμή που αφήνει στην αναπνοή. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγεί κάποιος από αυτήν είναι να φάει ένα μήλο. 

Όπως διαβάζουμε σε επιστημονικές έρευνες, βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές, οι οποίες δίνουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητές του που προφυλάσσουν εξ ολοκλήρου το σώμα από την πρόωρη γήρανση και άλλες ασθένειες.

Το κύριο συστατικό του σκόρδου, είναι η αλλισίνη, ενώ περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, σελήνιο και άλλα στοιχεία χρήσιμα για τον οργανισμό.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue