FUNCOMM MEDIA BANNER e1682333147994 b9ea6ff6

H FunComm Agency συστήνεται: Η 1η ομάδα Νέων PR’s είναι εδώ και ήρθε η ώρα να τους γνωρίσεις!

Σίγουρα έχετε ακούσει επανειλημμένα τον όρο PR. Είστε όμως βέβαιοι ότι γνωρίζετε σε τι απευθύνεται; Εάν όχι, το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή κουβέντα – με το νεότερο δίδυμο PR Managers στην χώρα μας, τον Χάρη Χαμαλίδη (Founder & Managing Director της FunComm PR) και τον Δημήτρη Δρεπανόπουλο (Co/Founder & Production Director της FunComm PR).

Οι δύο τους κατάφεραν να ιδρύσουν στα τέλη του 2021, το 1ο Youth PR Agency ή αλλιώς την 1η ομάδα Νέων PR’s, δηλαδή την πρώτη εταιρία επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων διοικούμενη από την Gen Z, όπως ο Χάρης και ο Δημήτρης.

Η 1η ομάδα Νέων PR’s είναι εδώ για να δημιουργεί πρωτότυπες ιστορίες για κάθε brand που αναλαμβάνει. Οραματίζονται χωρίς περιορισμούς με στόχο όμως να παραδώσουν στον πελάτη και το κοινό του ένα extraordinary fun αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουν την εξωστρέφεια μιας εταιρείας, εξετάζοντας όμως πάντα όλα τα πιθανά πλάνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το επαγγελματικό παρελθόν του Χάρη, παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του έχει σημειώσει ήδη με αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Έχει βρεθεί πίσω από εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς στην χώρα μας, κυρίως μόδας αλλά και την Εμπορική Στρατηγική και την Επικοινωνία πολλών brands. Έχει περάσει από όλα τα πόστα και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο ενθουσιασμός του να συνδυάζει άτομα και καταστάσεις για να δημιουργεί συνέχεια νέα projects. Είναι λάτρης των meetings, λένε. Ο Δημήτρης από την άλλη είναι ο master των Πωλήσεων, ασχολείται χρόνια με αυτό ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί και αυτός πίσω από την οργάνωση παραγωγής μεγάλων εκδηλώσεων. Ένα πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις για τον Δημήτρη, είναι ότι μπορεί να σου βρει λύση στην στιγμή! Εκεί όπου μπορεί να προκύψει ένα crisis, ο Δημήτρης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να απευθυνθείς.

Αναμφίβολα υποστηρίζουν ότι οι Δημόσιες Σχέσεις είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ανάπτυξη ενός brand.

Όπως είναι ευρέως γνωστό οι καιροί αλλάζουν, το PR εξελίσσεται, με αποτέλεσμα εν έτη 2023 να διανύουμε τη digital εκδοχή του. Ενώ λοιπόν τα Social Media και όχι μόνο έχουν έρθει στη ζωή μας για να μείνουν επηρεάζοντας την σε διάφορους τομείς, η ερώτηση είναι: Ποιος είναι ο καταλληλότερος για τη διαχείρισή τους από την digital γενιά;

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Χάρη, εξυπακούεται ότι με την digital εκδοχή του PR δεν καταργείται σε καμία περίπτωση το παραδοσιακό  PR, αφού μία σύγχρονη εταιρεία οφείλει να παρέχει στους πελάτες της ένα απόλυτα στοχευμένο και εξατομικευμένο φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες τους σε ένα 360 κύκλο.

Για τον λόγο αυτό η FunComm PR, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ανάμεσά τους η διοργάνωση και η παραγωγή Εκδηλώσεων, Στρατηγική Δημοσίων Σχέσεων, διαχείριση των Social Media, Influencer Marketing, λειτουργίες Γραφείου Τύπου και πολλά Special projects. Διαθέτουν μια δυνατή Digital παρουσία, θα τους βρεις παντού, απλά Google it! Ωστόσο τον Χάρη αλλά και τον Δημήτρη μπορείς πάντα να τους βρεις στο τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο, θα το σηκώσουν και με ενθουσιασμό θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε βοηθήσουν άμεσα όπως μπορούν!

Η ομάδα στηρίζεται στη δημιουργικότητα, το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την οργάνωσή της, αλλά και πρακτικά στη εκτεταμένη λίστα επαφών της. Πιστεύετε ακόμη ότι είναι νωρίς να δώσουμε τη σκυτάλη στη νέα γενιά; Αν όχι τώρα, πότε;

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις:

Ακολούθησε την FunComm στα social!

Instagram: @funcomm.pr

Facebook: funcomm. Communications management

FunComm Communications management.

+30 2160019220

funcomm.gr

contact@funcomm.gr

Photo Credits: Konstantinos Giannakis

M.U.A.: Harikleia Alatza

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue