Η γοητεία του ζιβάγκο και πως θα το φορέσεις αυτόν τον χειμώνα

Τι είναι το neck & neck? Είναι το κλασσικό ζιβάγκο που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. 

Το ζιβάγκο  ανήκει στα κομμάτια που έχουν διαχρονικότητα και δίνουν το παρών no matter what. Πρωταγωνιστής σε αρκετές πασαρέλες έρχεται για άλλη μια χρονιά να γίνει το must-have της σεζόν.

Η Audrey Hepburn, ήταν  από τις πρώτες που έκανε το ζιβάγκο στιλ, με τους υπέροχους αλλά και μοναδικούς συνδυασμούς της. 

Αυτό το φθινόπωρο/χειμώνα γίνεται η ευελιξία του ντυσίματός σας. Κάτω από φορέματα, με μοντέρνα γιλέκα, με φούστες περίεργα δεμένες και με λαιμό σαν χωνί είναι οι τέλειοι συνδιασμοί. Κλασσικός συνδιασμός παραμένει η σουέτ φούστα με το ζιβάγκο, ή φορώντας το με το αγαπημένο σας jean.

Δεν έχει σημασία πως θα το φορέσεις γιατί αυτή η εποχή φέρνει συνέχεια αλλαγές και καινούργιες προτάσεις. Εφαρμοστά, φαρδιά, στραβά όλα έχουν το στιλ τους.

Καλή επιτυχία κορίτσια στους συνδιασμούς! 

Massimo Dutti

Brunello Cucinelli

zara

h&m

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue