Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F06%2Filiana dometiou

Η Ηλιάνα Δομετίου δημιουργεί έναν παράδεισο ομορφιάς για τις γυναίκες στο πιο όμορφο και καταπράσινο χωριό της Κορινθίας

Η Ηλιάνα Δομετίου είναι ένα υπέροχο κορίτσι μέσα και έξω μόλις 35 χρόνων. Ευγενική, υπέροχη στην δουλειά της, προσπαθεί να κάνει με πολύ διάθεση και όρεξη τα όνειρά της πραγματικότητα σε ένα υπέροχο μέρος μόλις 174 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.
Ο Φενεός αυτό το καταπράσινο ορεινό χωριό στο νομό Κορινθίας την έχει κερδίσει και στα επαγγελματικά της βήματα.

Έχει δημιουργήσει ένα παράδεισο που έχει να κάνει με την ομορφιά της γυναίκας, κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

IMG 20210620 185453 scaled

Ηλιάνα μου πες μου πες μας λίγα λόγια για σένα;

Είμαι ένα ανήσυχο πνεύμα που συνέχεια μου αρέσει να εξελίσσομαι και να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Με ότι καταπιάνομαι παθιάζομαι και θέλω το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το κομμάτι της ομορφιάς

Από μικρή ηλικία είχα το μικρόβιο των καλλιτεχνικών εξερευνήσεων στην κομμωτική και όχι μόνο,  με αποτέλεσμα να μπω στο χώρο της ομορφιάς μετά την αποφοίτησή μου από το ΕΠΑΛ της Κορίνθου το 2007.

FB IMG 1624210170361

Μαλλιά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς τις γυναίκες το οποίο ξέρω ότι το κατέχεις και το αγαπάς πολύ. Πες μας οι γυναίκες φροντίζουν τα μαλλιά τους και ποιος ο ρόλος τους στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης;

Τα μαλλιά, σχεδόν για κάθε γυναίκα, αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα και την ομορφιά. Όταν λοιπόν μια γυναίκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σαφώς δεν νιώθει όμορφη και θηλυκή. Αυτή της λοιπόν η διάθεση αντικατοπτρίζεται στο σημείο που η ίδια θεωρεί ως το πιο θηλυκό μέρος, που είναι συνήθως τα μαλλιά. Εδώ καλλούμαστε εμείς να την «αγκαλιάσουμε» και να της δώσουμε αυτό που αξίζει! Όπως όλες μας γνωρίζουμε ότι είμαστε στα κάτω μας, το πρώτο που κάνουμε είναι να κλείσουμε ραντεβού στο κομωτήριο γιατί θέλουμε μια αλλαγή.

Στα τριανταπέντε σου χρόνια έχεις κάνει αρκετά πράγματα αλλά έχεις όνειρα και για ακόμη περισσότερα. Πες μας λίγο για τον καινούργιο σου χώρο και το mix and much που έχεις δηιουργήσει με έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Έχοντας στο ενεργητικό μου 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς (νυφικά χτενίσματα, παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων σε όλα τα επίπεδα) και θέλοντας να εξελίξω την τεχνική μου, δημιούργησα έναν καινούριο χώρο με υπηρεσίες κομμωτικής, αισθητικής και ονυχοπλαστικής σε ένα πανέμορφο για εμένα μέρος στον Φενεό στην Κορινθία, μόλις 174 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Σε αυτόν τον χώρο εκτός από το κομάτι της ομορφιάς και του hair styling υπάρχει και ένα μικρό shopping therapy που η κάθε γυναίκα μπορεί να βρει διάφορα προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ, να αγοράσει για τον εαυτό της ή για δώρα.

IMG 20210620 194100 scaled

Σου αρέσει που είσαι εδώ στον όμορφο Φενεό; Σου λείπει η Αθήνα; 

Αυτό το μέρος το λατρεύω, μου δίνει υπέροχη ενέργεια καθώς είμαι μέσα στην φύση. Τους καλοκαιρινούς μήνες ο τουρισμός είναι αρκετός έτσι ο κόσμος δεν μου λείπει. Πάντα όμως ξεκλέβω λίγο χρόνο για να επισκεφθώ την όμορφη Αθήνα και κάποιους αγαπημένους φίλους που έχω εκεί.

Εσύ που είσαι μια νέα κοπέλα πως βλέπεις όλη αυτή την κατάσταση της πανδημίας και πως σε έχει επιρεάσει στην δουλειά σου;

Ο κορωνοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστα τα κομμωτήρια και αυτό το γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά ως γυναίκα. Είναι ένας κλάδος που χτυπήθκε πολύ. Όμως αναγκαστικά όλο αυτό επέβαλε νέες συνήθειες και δεδομένα όσο αφορά την περιποίηση των μαλλιών.

IMG 20210620 192254 scaled

Τι αγαπάς να κάνεις περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο σου;

Λατρεύω το διάβασμα και τις βόλτες στην εξοχή.

Να κλείσουμε με μια ευχή σου;

Εύχομαι όλος ο κόσμος να είναι καλά και μέσα μας να έχουμε μόνο αγάπη!

 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED