Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F12%2FJESSICAJ

Η Jessie J, η αποβολή της και τα συγκινητικά λόγια που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram

 Η Jessie J έχει μιλήσει ανοιχτά με τους θαυμαστές σχετικά με το ότι «παλεύει» με τη γονιμότητα. Και τώρα, μοιράστηκε μια απίστευτα ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την πρόσφατη αποβολή που είχε στα μέσα Νοεμβρίου. Η Jessie δημοσίευσε προηγουμένως για την αποβολή της αμέσως μόλις το έμαθε – και αργότερα διέγραψε την ανάρτησή της- κάτι που ανέφερε στο νεότερο μήνυμά της προς τους θαυμαστές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessie J (@jessiej)

«Δημοσίευσα για την απώλεια του μωρού μου λίγες ώρες αφότου μου το είπαν», έγραψε η 33χρονη μουσικός στη λεζάντα ενός βίντεο που τραγουδούσε, φωτογραφίες με μηνύματα ότι έζησε τις αντιξοότητες και μια φωτογραφία της ως παιδί. «Αντέδρασα σε λειτουργία εργασίας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι μερικές φορές ρίχνω περισσότερη ενέργεια για να δημιουργήσω μια ανθυγιεινή διαδικασία του πόνου μου μπροστά σε μια κάμερα, παρά να την αναγνωρίζω πίσω από αυτή σε πραγματικό χρόνο. Η νοοτροπία του «The show must go on» αντέδρασε πριν αντιδράσει ο άνθρωπος μέσα μου».

Στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία σκέψης της για την προηγούμενη ανάρτησή της για την απώλειά της: «Πρέπει να δικαιολογήσω το κοινό για την αυριανή μου εκπομπή και να εξηγήσω στον κόσμο γιατί μπορεί να είμαι λίγο μακριά, ήταν η πρώτη μου σκέψη», είπε η Jessie. «Πρέπει να το μετατρέψω σε κάτι εμπνευσμένο, ξέρω ότι θα είμαι εντάξει, δυνατή, γιατί έτσι έχω δίκιο; Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε απλώς να κλάψω και να πέσω στην αγκαλιά κάποιου και να κλαίω. Αλλά εκείνη την ώρα ήμουν μόνη. Δεν είχα επεξεργαστεί τίποτα. Ούτε είχα ιδέα τι επρόκειτο να ζήσω όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και σωματικά μετά από αυτή την παράσταση».

Η Jessie είπε ότι καταλαβαίνει τώρα «γιατί οι γυναίκες μιλούν τόσο συχνά για την αποβολή» και ότι τώρα έμαθε ότι αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι η αποβολή «στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια αληθινή αντανάκλαση αυτού που πραγματικά είναι. Πώς μπορεί ο κόσμος να υποστηρίξει κάτι όταν δεν το ξέρει;».

«Ποτέ δεν έχω βιώσει σωματικό πόνο και τραύμα ούτε ένιωσα μοναξιά σαν αυτό», συνέχισε. «Αυτό με άλλαξε για πάντα. Με τον πιο σπαρακτικό, αλλά όμορφο τρόπο. Βάζει τη ζωή σε μια προοπτική με τρόπο που δεν υπήρχε πριν.»

 

Στη συνέχεια, η Jessie απευθύνθηκε απευθείας στους θαυμαστές της. «Λυπάμαι πολύ αν το πέρασες μόνη σου ή όχι, ή το περνάς αυτή τη στιγμή σε οποιοδήποτε στάδιο της εγκυμοσύνης», έγραψε. «Το να χάσεις το μωρό σου είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα στον κόσμο. Πονάω για σένα. Αν μπορούσα, θα σου έφερνα φαγητό, θα σε κρατούσα μέσα από τον σωματικό πόνο, ξέρω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα κείμενο «μείνε δυνατή αυτή τη στιγμή».

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι οι άνθρωποι «επιτρέπεται να σπάσουν», προσθέτοντας ότι «επιτρέπεται να κλάψεις. Επιτρέπεται να είσαι αδύναμος. Επιτρέπεται να εξαντληθείς από τον πόνο και την αιμορραγία και τη θλίψη που μετά βίας να έχει χώρο ύπαρξης. Σας επιτρέπεται να το κάνετε αυτό με όποιον τρόπο χρειάζεται. Μερικές φορές η ζωή μας καλεί να είμαστε άνθρωποι».

Στο τέλος κατέληξε: «Ξέρουμε ότι θα έχει ηλιοφάνεια, αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη βροχή».

Μία γυναίκα που διευκολύνεται στο να πενθήσει με τον δικό της ρυθμό και τρόπο, έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα επώδυνα συναισθήματά της, να συνεχίσει τη ζωή χωρίς τις σκιές της απώλειας να την ακολουθούν, αλλά με όνειρα για το μέλλον και με την γλυκόπικρη διατήρηση στο νου και την καρδιά ενός μωρού που έζησε στην κοιλιά της μητέρας του έστω και για λίγο.

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων και θα μοιραζόμαστε μαζί το κομμάτι της ομορφιάς και του fitness από την οπτική γωνιά της ψυχαγωγίας έτσι ώστε να τα κάνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Επίσης θα προσεγγίζουμε επίκαιρα κοινωνικά θέματα που χρίζουν ιδιαίτερη σημασία.

RECENT

RELATED