Η Κατερίνα Γερονικολού επιλέγει HistoplastinHand για υπέροχα χέρια! Εσύ;

Η Κατερίνα Γερονικολού δίνει στα χέρια της, την ίδια αξία, με το πρόσωπο της και για αυτό επιλέγει την κρέμα χεριών HistoplastinHand.

Η πανέμορφη ηθοποιός αγαπά τα χέρια της και είναι η μούσα  της καμπάνιας και του τηλεοπτικού σποτ της κρέμας.

Το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα της Κατερίνας Γερονικολού για την φροντίδα των χεριών της. Φυσικά, το ροζ χρώμα προέρχεται από την HistoplastinHand® , την προστατευτική, ενυδατική και αναγεννητική κρέμα χεριών, με αντιγηραντική δράση. Η κρέμα αυτή είναι ένα δερμοκαλλυντικό προϊόν επιστημονικής έρευνας. Είναι 100% φυσική και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Με το πρόσωπο και τα χέρια μας εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε. Τα κοσμήματα στολίζουν τα χέρια μας, αλλά το αληθινό στολίδι είναι μια υπέροχη επιδερμίδα χεριών. Αυτό ακριβώς προσφέρει η HistoplastinHand®, ο ροζ σύμμαχος για όσους αγαπούν και θέλουν να φροντίζουν τα χέρια τους.

1 3

Με την ειδικά διαμορφωμένη φυσική σύστασή της δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ, που καλύπτει την επιδερμίδα των χεριών και ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού. Παράλληλα, προστατεύει από εξωγενείς ερεθιστικούς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες  και αναγεννά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών. Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με την εντατική ενυδατική δράση της HistoplastinHand® και τα χέρια αποκτούν, ξανά, την φυσική ελαστικότητα και την απαλότητα τους. Επιπλέον έχει αντιγηραντική δράση που διατηρεί ή επαναφέρει τη νεανική όψη των χεριών.

Με μία δοκιμή της HistoplastinHand® το ροζ θα γίνει το αγαπημένο σας χρώμα στην περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών σας. Εμπιστευτείτε, λοιπόν, και εσείς την δύναμη της HistoplastinHand® και αγαπήστε τα χέρια σας, όπως το πρόσωπό σας!

Αναζητήστε την στα φαρμακεία. Από τη HEREMCO.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue