Η Lady Gaga Χώρισε!

 Η Lady Gaga, απ΄ότι φαίνεται, χώρισε με τον Christian Carino επειδή εκείνος «εμπόδιζε τη δημιουργική της διαδικασία».

Τώρα, νέες πηγές αναφέρουν ότι αυτό έγινε επειδή την αποσπούσε από το έργο της.

Όσον αφορά στο Α Star IsBorn, η Lady Gaga διέκοψε τη σχέση της με τον Christian Carino και ταυτόχρονα η ίδια και ο Bradley Cooper οδηγήθηκαν σε επαγγελματική αποτυχία. Ο Bradley και η Gaga δεν κατέληξαν ποτέ σε ραντεβού, παρά τα όσα άφησαν να φανούν την ημέρα απονομής των βραβείων Όσκαρ, διότι 1ον εκείνος έχει μια οικογένεια και 2ον όλη αυτή η χημεία που υπήρχε μεταξύ τους ήταν κάτι στημένο. Οπότε, ο λόγος για τον οποίο η Gaga χώρισε τον Christian ήταν για χάρη της καριέρας της.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Gaga μπήκε ουσιαστικά στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας το 2008, όταν εμφανίστηκε στο The Hills και από τότε δεν έχει δείξει κανένα σημάδι πτώσης. Οπότε, είναι απολύτως κατανοητό να μη θέλει να είναι με οποιονδήποτε μπορεί να την κρατήσει μακριά από την παραγωγή περισσότερων μουσικών κομματιών, όπως το “Bad Romance”, το “Telephone” και το “Shallow”.

Δυστυχώς, αυτό είναι που φάνηκε να έκανε ο Christian. Σύμφωνα πάντα με τον ξένο τύπο, η Gaga πίστευε ότι ο Christian«εμπόδιζε τη δημιουργική της διαδικασία» πάρα πολύ, κάτι που μοιάζει με το tweetτου Kanye West το 2016 «με αποσπάς από τη δημιουργική μου διαδικασία». Για τους celebrities, όλο αυτό είναι μεγάλη υπόθεση…

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι εκείνη (σ.σ. η LadyGaga) «δεν θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα της με αυτόν τον τρόπο, εξαιτίας ενός άνδρα, και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να αντέξει…».

Επιπλέον, τον Μάρτιο, μια άλλη πηγή ανέφερε ότι ο Christianδεν της συμπεριφερόταν πολύ καλά προς το τέλος της σχέσης τους, τη ζήλευε, την έψαχνε συνέχεια και τις έστελνε άπειρα γραπτά μηνύματα. Μάλιστα, δεν άρεσε ούτε στους φίλους της γιατί θεωρούσαν ότι όλα αυτά δεν ήταν στοιχεία μιας υγιούς σχέσης που θα ήθελε να έχει ο καθένας.

Τώρα που η Gaga είναι πλέον ελεύθερη, ελπίζουμε ότι θα πάρει πίσω αυτή τη “δημιουργική διαδικασία” που ανησυχούσε και θα κάνει ένα sequelτου A Star Is Born.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue