Η Lorna Nickson Brown Στέλνει Ενα Ηχηρό Μήνυμα Σε Όλες

Η 26χρονη βρετανίδα ηθοποιός Lorna Nickson Brown, πριν λίγες μέρες ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο twitter που έγιναν viral. Οι δύο φωτογραφίες έδειχναν την Lorna το 2014 και το 2015 και έστελναν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες πως δεν πρέπει να αγνοούν τα συμπτώματα του καρκίνου του θυρεοειδούς και πως η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση σώζει ζωές.

Και αυτό έκανε η Lorna στην πραγματικότητα. Αγνόησε αρχικά το εξόγκωμα το οποίο είχε εμφανιστεί στο λαιμό της και το οποίο είνα εμφανές στην πρώτη φωτογραφία. Η ίδια εξηγεί πως η πρώτη που το πρόσεξε ήταν η μητέρα της Lorna, αλλά και οι δυο τους αδιαφόρησαν και το απέδωσαν στην απώλεια βάρους που είχε τότε η Lorna.

Μετά όμως από λίγους μήνες, το εξόγκωμα στο λαιμό δεν έφευγε και πάλι η μητέρα της Lorna ήταν αυτή που την έπεισε να πάει τελικά σε γιατρό όπου έγινε η διάγνωση και ακολούθησε το χειρουργείο από όπου και η δεύτερη φωτογραφία.

Σήμερα, η Lorna είναι μια χαρά στην υγεία της και μάχεται για την ενημέρωση των γυναικών και την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τη νόσο, για αυτό και ανέβασε αυτές τις δύο φωτογραφίες στο twitter και θυμίζει πως μπορεί στις εικόνες όλοι να παρατηρούν το εξόγκωμα, αλλά στην καθημερινή ζωή σπάνια δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται σε αντίστοιχα πρώτα συμπτώματα. 

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue