Η νέα μόδα στη περιποίηση φρυδιών που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες παγκοσμίως!

Ο λόγος για το brow lamination και η πρόταση από τη κορυφαία beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου.

Το brow lamination, η νέα μόδα, ή μάλλον η επανάσταση στα φρύδια που έχει αναταράξει το κόσμο της ομορφιάς σε Ευρώπη και Αμερική φτάνει και στην Ελλάδα. Η beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου εξηγεί όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για τη πρωτοποριακή αυτή μέθοδο. Ιδανικό για γυναίκες με ατίθασα και γεμάτα φρύδια αλλά και για τα λεπτά και κοντά που χρειάζονται όγκο.

Με τη χρήση ειδικών, vegan friendly και ενυδατικών ουσιών τα φρύδια σας κρατάνε το σχήμα και το στήσιμο που τους δίνει η αισθητικός για περίπου 6 εβδομάδες χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα!

Screenshot 5

Η μέθοδος brow lamination ξεκίνησε από τις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας, που χρησιμοποίησαν την τεχνική για σίγουρα και ομοιόμορφα αποτελέσματα στα looks των μοντέλων. Πλέον η χρήση έχει επεκταθεί σε όλο το κόσμο προκαλώντας τεράστια αίσθηση.

1 4

Μάθε και εσύ αν το brow lamination είναι κατάλληλο για εσένα και σχημάτισε τα φρύδια των ονείρων σου με τον πιο trendy τρόπο. Η beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε σου απορία από τον λογαριασμό της στο Instagram @elenakokkalidou_beautywork. 

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue