Skip to main content
images easyblog articles 7282 h nea seira ths rihanna 247d2816

Η Νέα Σειρά Μόδας Της Rihanna

Είναι η δημιουργός της απίστευτα επιτυχημένης σειράς make-up Fenty Beauty και της μάρκας εσωρούχων SavageFenty. Συμπέρασμα: Είναι η απόλυτη businesswoman. Τώρα λοιπόν, είναι έτοιμη να προσθέσει και κάτι ακόμη στο ήδη γεμάτο βιογραφικό της, αυτό της δημιουργικής διευθύντριας της δικής της σειράς ρούχων. Σύμφωνα με τοWWD, η Rihanna βρίσκεται σε συζητήσεις με τον όμιλο LVMH, την πολυεθνική εταιρία επώνυμων προϊόντων πολυτελείας στην οποία ανήκει η Louis Vuitton, η Christian Dior και η Givenchy, για ένα deal αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο αυτό brand, το οποίο αναμένεται να πάρει το όνομα Fenty – που είναι το επώνυμο της τραγουδίστριας – θα είναι το πρώτο που θα δημιουργήσει o γαλλικός όμιλος, μετά το Christian Lacroix το 1987 (το Lacroix πωλήθηκε στη συνέχεια, το 2005). Λόγω των τεράστιων δαπανών που συνεπάγεται η δημιουργία ενός νέου εμπορικού σήματος, όμιλοι όπως ο LVMH προτιμούν να αγοράσουν ή να επενδύσουν σε μικρότερους οίκους μόδας και να τους επεκτείνουν γρήγορα.

Αλλά, η Rihanna δεν αποτελεί ρίσκο για τον LVMH. Μια celebrity, όπως είναι η Rihanna, με πάνω από 67 εκατομμύρια followersστο Instagram – είναι ένα παγκόσμιο όνομα, πιο άμεσα αναγνωρίσιμο από οποιαδήποτε ετικέτα μόδας. Το ότι τα περισσότερα 8χρονα σήμερα γνωρίζουν τουλάχιστον ένα από τα τραγούδια της είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι αυτά τα 8χρονα του σήμερα θα γίνουν οι καταναλωτές πολυτελείας του αύριο. Οπότε, η Rihanna είναι εγγύηση.

Η φερεγγυότητά της έγκειται στο γεγονός ότι είναι ένα όνομα παγκοσμίου φήμης. Η στάση της απέναντι στις υπέρβαρες γυναίκες αλλά και στην απόχρωση του δέρματος έχει κερδίσει μια τεράστια γκάμα νέων γυναικών: η Fenty Beauty ξεκίνησε με πάνω από 40 αποχρώσεις foundation, τα περισσότερα που υπήρξαν ποτέ, προκαλώντας ατελείωτες συζητήσεις για την έλλειψη ποικιλίας στον ευρύτερο κλάδο. Ήταν μια παρόμοια ιστορία με το Savage XFenty, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης με ένα ποικιλόμορφο cast πραγματικών γυναικών. Το βασικό στοιχείο της σειράς εσωρούχων είναι η προσφορά πολλαπλών αποχρώσεων του nude, με τα μεγέθη να φθάνουν έως και XXXL!

Πώς ακριβώς θα είναι τα υπό σχεδίαση ρούχα της; Αναμένεται να δούμε. Αλλά, το πιθανότερο είναι ότι θα απευθύνονται σε μια ευρεία γκάμα γυναικών, ανεξαρτήτως σχήματος, μεγέθους και φυλετικής κληρονομιάς. Τα μηνύματα που μας έρχονται από τις δικές της στυλιστικές εμφανίσεις δείχνουν ότι θα υπάρχει αφθονία σκισμένων denim, σε διάφορα κοψίματα και αποχρώσεις, που θα κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Θα υπάρχουν λειτουργικά T-shirts καθώς και υπερμεγέθη σακάκια και κοστούμια. Έχοντας ήδη παρουσιάσει μια σειρά γυαλιών ηλίου, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχει πληθώρα αξεσουάρ σε χαμηλότερες τιμές, όπως καπέλα και χαριτωμένες τσάντες που θα απευθύνονται σε πολλές ηλικιακές ομάδες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κυκλοφορήσουν στα καταστήματα θα κάνουν πάταγο και θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Μείνετε συντονισμένες! 

RECENT

RELATED