Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη προσέφερε ιατρικό εξοπλισμό ύψους $500.000 στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Ιδρύματος της Lifeline Hellas (www.lifelinegr.org) και με την συνεργασία της με το Project C.U.R.E. (www.projectcure.org) και την σπουδαία αρωγή του Ιδρύματος Μποδοσάκη (www.bodossaki.gr), στην διεξαγωγή των διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» ύψους $500.000.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη είχε επισκεφτεί στο παρελθόν το Θριάσιο νοσοκομείο, είχε καταγράψει τις ανάγκες του και είχε συγκινηθεί από την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη του δωρητή, κου Πάνου Ηλιόπουλου που προσέφερε τη μεταφορά του εξοπλισμού από την Αμερική στην Ελλάδα. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση προσέφερε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.

H δωρεά αυτή θα ενισχύσει τον μεγάλο αγώνα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς το Θριάσιο νοσοκομείο περιθάλπει και ασθενείς με Covid-19. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue