Η Πρώτη «Βασιλική» Επίσκεψη Της Meghan Markle Στο Εθνικό Θέατρο Και Το Look Που Ζηλέψαμε

Η Δούκισσα του Sussex και ο Justin Bieber φαίνεται ότι συμβουλεύονται τις ίδιες στιλιστικές «σημειώσεις». Την επόμενη μέρα που ο popstar αποκάλυψε τις 50 αποχρώσεις του μπεζ της εταιρείας Drew, η Meghan επισκέφτηκε το Εθνικό Θέατρο με μία καθολική εμφάνιση σε απαλούς τόνους.

Ο διορισμός της στην επιχείρηση του South Bank σηματοδότησε το ξεκίνημά της ως βασιλική χορηγός και υποστηρίκτρια, μια θέση την οποία ανέλαβε από τη Βασίλισσα νωρίτερα αυτό το έτος, και ήταν μια φυσική εξέλιξη στη ζωή της λαμβάνοντας υπόψη την προγενέστερη επαφή της με τη βιομηχανία της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Φορώντας ένα παλ ροζ φόρεμα Brandon Maxwell και ασορτί σακάκι, γόβες Aquazzura Very Matilde και clutch Carolina Herrera, η Meghan συμμετείχε σε ένα σεμινάριο με μέλη της παραγωγής Pericles, πριν επισκεφθεί τα διάφορα άλλα τμήματα.

Η ανάμειξή της στο Εθνικό Θέατρο αποκαλύφθηκε πρόωρα, όταν η ίδια η επιχείρηση δημοσίευσε τη συγκεκριμένη είδηση. Γρήγορα όμως κατέβασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση κι έτσι η επίσημη δημοσιοποίηση ήρθε από το παλάτι του Kensington στις 10 Ιανουαρίου. Έκτοτε, η Meghan επισκέφθηκε επίσης το ίδρυμα Mayhew (επίσης με ένα χαμηλών τόνων σύνολο) και τη SmartWorks (με ένα μπεζ-καφέ πανωφόρι), τις δύο επιπλέον φιλανθρωπικές οργανώσεις που ανήκουν στο επίσημο χαρτοφυλάκιό της.

Μπορεί οι προετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού να βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά, για τη Meghan, η δουλειά είναι πάντα δουλειά.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue