Η ρομαντική έκπληξη του Fedez στην Chiara Ferragni για τα 3 χρόνια γάμου

Την τρίτη τους επέτειο γάμου γιόρτασαν η Chiara Ferragni και ο Fedez με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως ακριβώς τους ταιριάζει.

Η διάσημη influencer και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν στη Σικελία την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 και μάγεψαν τους οπαδούς τους με μια τελετή που θύμιζε παραμύθι. Εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασαν ένα καταπληκτικό βίντεο και θυμούνται εκείνη την ημέρα γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια κοινής τους ζωής, τα δύο τους παιδιά και τα τρία χρόνια γάμου τους.

Ο γάμος τους ήταν ένα από τους φαντασμαγορικού στην Ιταλία. Τον παρακολούθησαν είκοσι εκατομμύρια followers και έκτοτε οι followers έγιναν 37 εκατομμύρια. Η οικογένεια πριν λίγους μήνες μεγάλωσε με την άφιξη της μικρής Βιτόρια, πέντε μηνών. Μια τέλεια οικογένεια που δείχνει αρμονία και αγάπη στα κοινωνικά τους δίκτυα σε καθημερινή βάση.

Εν τω μεταξύ, για να γιορτάσουν την επέτειο, και οι δύο έχουν δημοσιεύσαν αναναμνηστικές φωτογραφίες του γάμου τους. Η Chiara εξήγησε στα stories του Instagram ότι ο σύζυγός της της επιφυλάσσει μια έκπληξη και έγραψε μια ρομαντική αφιέρωση: «Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου και ήταν μια από τις καλύτερες μέρες που έχω ζήσει, περιτριγυρισμένη από όλους τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ… ». Και ο σύζυγος της σχολίασε με ένα “σ ‘αγαπώ”. Από την πλευρά του, ο Fedez έγραψε: «Πριν από πέντε χρόνια έγραψα ένα τραγούδι και το παρουσιάζω στην γυναίκα της ζωής μου, ακριβώς πριν από 3 χρόνια παντρευτήκαμε. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί, σε ευχαριστώ που μου έδωσε τις πιο πολύτιμες ψυχές της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι το Λιοντάρι μου και η Νίκη μου. Σε αγαπώ”.

Screenshot 2

Screenshot 5

Screenshot 6

Screenshot 7

photo instagram @fedez & @chiaraferragni

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue