Skip to main content
swarovski2 479ee2e3

Η Swarovski εγκαινιάζει το νέο εβληματικό κατάστημα της στη Ζυρίχη.

Η Swarovski βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα του πολυαναμενόμενου νέου εμβληματικού καταστήματος της στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Με μία ευρεία γκάμα 27 καταστημάτων (Instant Wonder Stores), τα οποία μπορεί να βρει κανείς σε όλο τον κόσμο, το νέο κατάστημα της Ζυρίχης κάνει την εμφάνιση του ως κάτι ξεχωριστό, έναν επαναπροσδιορισμό στην εμπειρία του ταξιδιού στον κόσμο των κρυστάλλων. Η εμπειρία αυτή σχεδιάστηκε με γνώμονα όλες τις νέες παραμέτρους ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει κανείς τον κόσμο της Swarovski.

Η νέα αρχιτεκτονική, ήχοι, υφές και φυσικά, τα κρύσταλλα Swarovski, όλα μαζί δημιουργούν και αποτελούν μια εμπειρία για τον επισκέπτη που θα μαγευτεί απ’ αυτά που θα δει και φυσικά θα ανυπομονεί για τα επόμενα που θα έρθουν.

Σύμφωνα με τα λόγια του CEO ad interim Michele Molon, «Είμαι ικανοποιημένος που το ταξίδι μεταμόρφωσης μας επέτρεψε να ανοίξουμε ένα κατάστημα «ναυαρχίδα» στη Ζυρίχη – είναι μια τόσο σημαντική πόλη για την επωνυμία μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσουν τα προϊόντα μας, αλλά να βυθιστούν στη χαρά, την εμπειρία και την καινοτομία που συνθέτουν τον κόσμο μας».

swarovski1 scaled

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Από τη σύλληψή της ιδέας, η «ναυαρχίδα» του καταστήματος Swarovski Zurich σχεδιάστηκε για να μυήσει τους επισκέπτες στον κόσμο της Swarovski. Είναι μια εξέλιξη των 27 βασικών χώρων Instant Wonder της αγοράς που άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία φέτος. Βρίσκεται στην οδό Bahnhofstrasse της Ζυρίχης – τον κεντρικό δρόμο της πόλης και μια από τις πιο αποκλειστικές εμπορικές λεωφόρους στον κόσμο. Το νέο εμβληματικό κατάστημα της Swarovski θα προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες για τους επισκέπτες, ώστε να γνωρίσουν τον κρυστάλλινο τρόπο ζωής.

Η Creative Director Giovanna Engelbert δήλωσε σχετικά: «Όταν σχεδιάζαμε το εμβληματικό κατάστημα της Ζυρίχης, θέλαμε να δημιουργήσουμε αυτή την αίσθηση θαύματος, της αφής και της εξερεύνησης που ο Daniel Swarovski ήλπιζε να δημιουργήσει με κάθε κρύσταλλο πριν από 125 χρόνια».

Σε ένα εντυπωσιακό τριώροφο κτίριο το εμβληματικό κατάστημα Swarovski Zurich χωρίζεται σε τρεις κύριες ζώνες:

Ισόγειο – έντονο, ελκυστικό ροζ. Με ένα έξυπνο και εμπνευσμένο χρώμα, αυτό το σημείο εισόδου υποδέχεται τους επισκέπτες με άμεση ζεστασιά που έρχεται σε αντίθεση με τη δομημένη μονοχρωματική λιθοδομή των γύρω κτηρίων. Ο όροφος του ισογείου εμπνέεται άμεσα από τα καταστήματα Instant Wonder του προκατόχου του και διαθέτει ένα συνονθύλευμα προϊόντων που παρουσιάζονται. Οι εραστές των κρυστάλλων σε αυτό τον όροφο θα μείνουν ικανοποιημένοι διότι θα εντοπίσουν πράγματα για το στυλ και τη διακόσμηση του σπιτιού, σε έναν πολυτελή αλλά μοντέρνο χώρο που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί την αίσθηση μιας υπερμεγέθους, αστραφτερής κοσμηματοθήκης.

Υπόγειο- Κατεβαίνοντας στο κάτω μέρος του κτιρίου, οι επισκέπτες μεταφέρονται σε μια κρυστάλλινη βιβλιοθήκη, πράσινου χρώματος που θυμίζει τη φυσική προέλευση του κρυστάλλου. Λειτουργώντας ως το θησαυροφυλάκιο, που φυλάει τους πιο πολύτιμους θησαυρούς, οι τοίχοι με επένδυση από ακατέργαστα κρυστάλλινα γλυπτά παρουσιάζουν ένα φάσμα χρωμάτων που επιτρέπουν μια απτική αίσθηση ανακάλυψης. Σε αυτόν τον όροφο, μια σειρά από προϊόντα και εμπειρίες περιμένουν να ανακαλυφθούν, όπως ο ειδικός χώρος με ειδικούς φακούς στη μέση του δωματίου που επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν την πρώτη ύλη και τη Swarovski λεπτομερώς.

Πρώτος όροφος- Ο πρώτος όροφος χρησιμοποιεί ένα οκταγωνικό μοτίβο για να ενισχύσει τους κωδικούς της Swarovski με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα από βελούδο, μετάξι και χρώμιο που εμπνέουν μια άμεση αίσθηση πολυτέλειας. Τα Metallic busts αναμειγνύονται με τεράστια κρυστάλλινα chatons και ένα εύρος κρυστάλλινων προϊόντων, με αποτέλεσμα να προσδίδουν την εντύπωση μιας ευτυχίας. Εκτός από τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που εμφανίζονται στο κατάστημα, αυτός ο όροφος επιτρέπει στους επισκέπτες να αξιοποιήσουν τον πλήρη κρυστάλλινο τρόπο ζωής παρουσιάζοντας ρούχα και άλλα προϊόντα.

Το εμβληματικό κατάστημα της Swarovski στη Ζυρίχη διαθέτει μια μοναδική καλλιτεχνική εγκατάσταση καλειδοσκόπιου εντοιχισμένη κατά μήκος της σκάλας που ενώνει και τους τρεις ορόφους σε μια αντανακλαστική, υπέροχη και διαδραστική οθόνη κρυστάλλου.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Το κατάστημα της Swarovski στη Ζυρίχη σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο του Creators Lab σε έναν φυσικό χώρο λιανικής. Το επόμενο βήμα στον κρυστάλλινο τρόπο ζωής για τη Swarovski, το Creators Lab είναι μια πλατφόρμα συνεργασίας – προς το παρόν, διαθέσιμη αποκλειστικά στο διαδίκτυο και στο κατάστημα της Ζυρίχης – η οποία δημιουργεί κομμάτια εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης με εμβληματικές παγκόσμιες επωνυμίες όπως FAO Schwarz, Judith Leiber, Amina Muaddi, και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες του καταστήματος στη Ζυρίχη θα μπορούν να εξερευνήσουν ζωντανά τα κομμάτια του Creators Lab πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους τον Νοέμβριο του 2021.

 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED