Η θεραπευτική συνεισφορά της άθλησης και της τέχνης στη διαχείριση της καθημερινότητας!

Το 10ο ReLive Yourself από την COCO-MAT έρχεται την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 11:00 και είναι αφιερωμένο στην θεραπευτική συνεισφορά της άθλησης και της τέχνης στη διαχείριση της καθημερινότητας!

Μαζί μας: ο Λεωνίδας Καραΐσκος, ο οποίος θα αναφερθεί στο ρόλο της άθλησης στη ζωή μας, η Ζωή Νικητάκη, η οποία θα μας μιλήσει για το πώς η τέχνη θεραπεύει και πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τη ζωή μας σε ένα έργο τέχνης, μέσω της τέχνης της Ιαματικής Ταξιδευτικής και ο Διονύσης Ακτύπης, που θα μιλήσει για το θέατρο στη ζωή μας.

Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να κάνετε την προεγγραφή σας, απλά στέλνοντας email στο ELianou@coco-mat.com   

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε στο ReLive Yourself πατώντας το παρακάτω link: zoom.us

ReLive σημαίνει ξαναζώ. Ξαναζώ, ξαναζώ όλα αυτά που ξανά-ζήσαμε όλοι μας κατά τη διάρκεια του lockdown, στο σπίτι μας…

Την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, την πρωτόγνωρη ηρεμία, την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, την «άνοιξη» της δημιουργικότητάς μας.

Όλα αυτά λοιπόν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ακόμη και τώρα που επιστρέψαμε σε μια «νέα» καθημερινότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο σκοπός της σειράς από Zoom webinars, «ReLive Yourself». Ελάτε να τα υπενθυμίσουμε μαζί στους εαυτούς μας!

Μπορείτε να δείτε το blog post στο blog.coco-mat.com

RELATED

Absolute Feminine Stories

© 2020, LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue