Η Βασίλισσα Ελισάβετ Μαθαίνει Τους Νέους Τρόπους Επικοινωνίας Λόγω Κορωνοϊού

Τα δεδομένα στο παλάτι αλλάζουν και η βασίλισσα και πρίγκιπας Φίλιπ καλούνται να ακολουθήσουν και αυτοί τους ρυθμούς του Covid-19.

Αποστασιοποιημένοι η βασιλική οικογένεια στο Windsor, ακολουθούν τις οδηγίες της κυβέρνησης και η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας θα γίνονται πλέον με βιντεοκλήσεις. Φυσικά η Αυτού Μεγαλειότητα καλείτε να κάνει «μαθήματα» για το πώς θα καλεί ή θα δέχεται κλήσεις από τους αγαπημένους της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με επίσημη ανακοίνωσής της, δήλωσε ότι, όπως όλος ο κόσμος έτσι και το Ηνωμένο Βασίλειο καλείτε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα έτσι ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Συνέχισε λέγοντας ότι όλοι διανύουν μία περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας και καλεί τον κόσμο να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες και τα συνηθισμένα πρότυπα ζωής για το καλό όλων.

Δείτε τι είπε στον λογαριασμό της στο instagram 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue